F.Bahçe'de 3 futbolcu ile yollar ayrılıyor

CAS'ın onadığı cezanın ardından sert düşüşler beklenen ancak çok çabuk toparlandığı gözlenen Fenerbahçe, yere sağlam basan kararlar vermeye devam ediyor.

F.Bahçe'de 3 futbolcu ile yollar ayrılıyor
F.Bahçe'de 3 futbolcu ile yollar ayrılıyor
GİRİŞ 13.09.2013 13:31 GÜNCELLEME 13.09.2013 13:31

CAS'ın onadığı cezanın ardından sert düşüşler beklenen ancak çok çabuk toparlandığı gözlenen Fenerbahçe, yere sağlam basan kararlar vermeye devam ediyor. Sarı lacivertliler, kısa vadeli planlarının hepsini yeniden gözden geçirirken, yabancı oyuncu konusunda da yeni adımlar atıyor. Fenerbahçe yönetimi kongre kararı almış olsa da her ihtimali düşnerek hareket ediyor. Kulübün mali yapısını sağlam tutmak ve keskin düşüşleri önlemek için kararlar almak isteyen Fenerbahçe yönetimi, yabancı futbolcularla ilgili görüşlerini de yavaş yavaş netleştiriyor.

Yönetimsel bir değişikliği beklemeden alınan kararda Yobo, Kadlec ve Cristian'ın gönderileceği ifade edildi. Nijeryalı futbolcunun milli takımda oynamak için kadroda yer bulma şartı olması Yobo'nun ayrılma ihtimallerini de yükseltti. Hem Yobo hem de Kadlec'in 2014 Dünya Kupası'nda oynayabilmek ve yer bulabilmek için Ocak ayında ayrılması gündemde. Brezilyalı futbolcu Cristian ise yabancı kontenjanı yüzünden takım kadrosuna bile giremiyor. En son oynanan Sivasspor maçında tribünde oturan ve formasını beline bağlayan Cristian, Brezilya'ya dönme planları yapıyor. Sarı lacivertli yönetim, üç oyuncu için de ayrılıklara şimdiden onay verdi. Fenerbahçe yönetimi hem yabancı kısıtlamasını hem de Avrupa kupalarından alınan men cezasının ilk artçılarını bu şekilde kapatmak istiyor.

(Eurosport)