Aziz Yıldırım veda etti! Ben yokum...

Sarı-lacivertliler, iki yıl Avrupa'dan men cezasının kesinleşmesinin ardından genel kurulun karşısına çıkma kararı aldı. Toplantıda konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Koltuk sevdalısı değilim. İsteyen aday olur. Seçilene de sonuna kadar destek veririz" dediği öğrenildi

Aziz Yıldırım veda etti! Ben yokum...
Aziz Yıldırım veda etti! Ben yokum...
GİRİŞ 30.08.2013 09:44 GÜNCELLEME 30.08.2013 09:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Yönetimi'nde beklenen oldu, sarı-lacivertliler kongreye gitme kararı aldı.
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) kararından dolayı bugün tek gündem için bir araya gelen sarı-lacivertliler, oybirliğiyle genel kurul kararı aldı. Kısa süren yönetim kurulu toplantısına, Başkan Aziz Yıldırım'ın sözleri damgasını vurdu. Arkadaşlarına karşı adeta bir veda konuşması yapan Yıldırım, "Koltuk meraklısı değilim. Böyle düşünülmesini de istemem. İsteyen de aday olur. Seçilene de sonuna kadar destek veririm. Zaten Yargıtay büyük ihtimalle cezamı onayacak. Ben 30 küsur ay daha yatacağım. O yüzden ben yokum" diye konuştu.


Aziz Yıldırım'ın bu sözleri sonrasında yönetim içinde duygu dolu anlar yaşandı.
Olağanüstü genel kurul ile ilgili kulüpten yapılan açıklama ise şöyle:
"İlk toplantı tarihi olarak, 26 Ekim 2013 belirlenmiştir. Tüzük gereği belirlenen ilk Olağanüstü Genel Kurul tarihinde çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 2 Kasım 2013 tarihinde yapılacaktır. Genel Kurul toplantı gündemi, ilerleyen günlerde belirlenecek ve kamuoyu ile paylaşılacaktır."

İki büyük tesadüf
Fenerbahçe Kulübü olağanüstü genel kurul toplantısını Başkan Aziz Yıldırım'ın doğum gününde gerçekleştirecek. 14 Şubat 1998'de başkanlık koltuğuna oturan Yıldırım, 61 yaşına gireceği 2 Kasım'da kulübe veda edecek. Yıldırım'ın, Trabzon'un plakası numarası 61'de kulüpten ayrılacak olması "kaderin cilvesi" olarak yorumlandı.

(milliyet)

 

 

YORUMLAR 1
  • Teamo 10 yıl önce Şikayet Et
    SONUNA KADAR MÜCADELE EDERİZ DİYEN AZİZ :D. ne oldu yolun sonu mu geldi? :D
    Cevapla