Sahne Mehmet Ali Aydınlar'ın

CAS'ın kararı sonrasında Mehmet Ali Aydınlar'ın, ekibiyle bir durum değerlendirmesi yaptıktan sonra hedeflerini açıklayacağı öğrenildi

Sahne Mehmet Ali Aydınlar'ın
Sahne Mehmet Ali Aydınlar'ın
GİRİŞ 29.08.2013 10:15 GÜNCELLEME 29.08.2013 11:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CAS'ın tarihi kararını açıklamasından sonra Fenerbahçe camiasında da hareketlilik başladı... Özellikle muhalefetin önemli isimleri kongre hazırlıklarına başladılar bile. Bunların başında da Mehmet Ali Aydınlar geliyor.

Daha önce, CAS'ın Fenerbahçe için vereceği karar sonrasında konuşacağını açıklayan Mehmet Ali Aydınlar'ın önünde 3 yol var:

1 "CAS kararı sonrası açıklama yapacağım" diyen Aydınlar'ın ekibiyle toplantı yapıp konuyu değerlendirdikten sonra bir basın toplantısı düzenleyeceği ve bunun da önümüzdeki hafta gerçekleşeceği öğrenildi.

2 Mehmet Ali Aydınlar, kulübün uğradığı mali kaybı başkan Aziz Yıldırım ve yönetiminden tahsil etmekte kararlı. Bunun için de 2011-12'den sonra 2 yıl daha Avrupa'dan men cezası alan Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ve birçok yöneticiye 45'er milyon Euro'dan toplam 135 milyon Euro'luk 3 ayrı dava açacağı öğrenildi.

3 Fenerbahçe kongre üyeleriyle ve camianın önde gelen isimleriyle toplantı yapması beklenen Mehmet Ali Aydınlar'ın bu toplantıda; şu anki başkan Aziz Yıldırım'ın ve yöneticilerin istifa edip kongre kararı almalarını isteyeceği öğrenildi.

YORUMLAR 4
  • ahmet hardallı 10 yıl önce Şikayet Et
    aferin sana m.ali bey. şimdi sen federasyon başkanımısın fb üyesimi fb şikeyi tek başınamı yaptı çıkıp niye diğer takımlarıda sayıp konuşmuyorsun lig komple dağılabilirdi demiyorsun niye herkez sadece fb şike yaptı üzerinden konuşuyor niye yasayı değiştirdik kimler bu değişiklikten faydalandı bunun açıklamasını biri çıkıp yapsın artık yeter bu fb şikeci mantığı madem bir olay var ve gerçek diğer kulüpler niye yok mesala bursa kupanın sahibi biz olmalıydık derken niye sustu bu olayları açıklığa kavuşturmadığınız sürece bu ligler tüm takımlarıyla şikecidir bu işler danışıklı döğüştür sadece fb yi suçlayanlar biraz da kendilerine baksın
    Cevapla
  • ahmet yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    Sorumlulukları kişiler alsaydı bu ceza verilmezdi.. Fenerbahçe ceza yerine kişilere zamanında cezalar verilseydi, Fenerbahçe kulubüne bu ceza gelmezdi.
    Cevapla
  • reis 10 yıl önce Şikayet Et
    acı ama gerçek. Mehmet Ali Aydınlar en baştan beri acıları söyledi yani gerçekleri söyledi.Ama Aziz Yıldırım ve ekibi doğru yol dururken direksiyonu nedense hep sola hatta ısrarla hep sola çevirmek istedi.Aydınların doğruları kimsenin işine gelmediği için deve kuşu misali kafalar kuma gömüldü.Aziz Yıldırımın inanılmak istenen yalanları Aydınların acı gerçeklerden daha çok ön planda tutuldu.Ama nere kadar,Tamam TFF yi yalancıktan ikna edildi,yargı daha kesinleşmedi ama Aziz Yıldırım nereye kadar.Camiayı gerdin,taraftarı galeyana getirdin ki şimdi kendin bile taraftarınla baş edemiyorsun,diğer kulüpleri fenere düşman ettin,kısaca herkes haksız bir tek Aziz Yıldırımın feneri haklı.Kulüp ceza aldıktan sonra, Avrupa kapıları kapandıktan sonra ve halen haklıyız diyorsun ya ve halen yer yer Taksim oluyor elbet bunun bir hesabı olmalı ve bedeli Fenerbahçe camiası tarafından sorulmalı sonuna kadar.
    Cevapla
  • onur açıkgöz 10 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE BÜYÜK TAKIMA YAKIŞAN BAŞKAN. Gerek karakteriyle gerek duruşuyla fenerbahçe başkanlığını hakeden çok değerli bir insan.İnşallah onu Fenerbahçe kulubü başkanı olarak görürüz.Allah yardımcısı olsun.
    Cevapla