Fenerbahçe'yi yakan o ifade!

UEFA Tahkim Kurulu'nda savunma veren Fenerbahçe'de, Şekip Mosturoğlu'nun savcılıkta verdiği ifade dikkat çekti.

Fenerbahçe'yi yakan o ifade!
Fenerbahçe'yi yakan o ifade!
GİRİŞ 16.07.2013 13:48 GÜNCELLEME 16.07.2013 13:48

UEFA Müfettişi Palacios, yargılamada Şekip Mosturoğlu'nun savcılıkta verdiği "Eskişehir-Trabzon maçı için teşvik gönderildiğini duydum. 1.5 gibi bir rakam. Ama dolar mı, TL mi bilmiyorum" ifadesini en büyük koz olarak kullandı.

Önce UEFA Disiplin Kurulu'nda, ardından UEFA Tahkim Kurulu'nda savunma veren Fenerbahçe, aradığını bulamadı. Sarı-Lacivertli ekibin bu savunmalar sırasında en büyük handikabı ise 3 Temmuz sürecinde savcılıkta verilen bir ifade oldu.

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun savcılıkta verdiği ifadede kullandığı, "Eskişehirspor- Trabzonspor maçı için teşvik primi gönderildiğini duydum. 1.5 gibi bir rakam. Ama dolar mı, TL mi bilmiyorum" sözleri, UEFA müfettişleri tarafından dosyanın en sağlam dayanağı olarak gösterildi. Müfettiş Palacios'un, "Kulüpte asbaşkanlık yapan ve aynı zamanda ceza alan birinin itirafı ortada" dediği öğrenildi.

İSTİFA EDEBİLİR
Asbaşkan Şekip Mosturoğlu'nun da bu tablo nedeniyle hayli zor durumda kaldığı, yönetim kurulundaki görevinden istifa etmesinin söz konusu olduğu öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 27 Haziran'daki basın toplantısında dile getirdiği olağanüstü genel kurul kararının da çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

(habertürk)