Aykut Kocaman için müthiş iddia!

Ersun Yanal'ın, Aykut Kocaman'ın transfer listesine sadık kalması, onun getirdiği uygulamaları sürdürmesi bomba bir iddiayı da beraberinde getirdi.

Aykut Kocaman için müthiş iddia!
Aykut Kocaman için müthiş iddia!
GİRİŞ 07.07.2013 10:43 GÜNCELLEME 07.07.2013 12:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonun sonunda teknik direktörlükten istifa ederek görevinden ayrılan Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe ile yolları yeniden kesişmek üzere...

Fenerbahçe yönetiminin, Aykut Kocaman'ın getirdiği uygulamalara harfiyen uyması, onun hazırladığı transfer listesine sadık kalması "F.Bahçe'de Aykut Kocaman dönemi sürüyor" yorumlarına neden oldu. Hatta Aykut Kocaman'ın istifa ettiği gün, yönetime Ersun Yanal ismini önerdiği de öğrenildi.

BABA OĞLU İLİŞKİSİ KESİLMEDİ

Fenerbahçe kulislerinde şu günlerde konuşulan bomba bir iddia var. O da Aykut Kocaman'ın 'Futbol Genel Direktörü' olarak Fenerbahçe'ye geri döneceği...

Başkan Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman arasındaki baba-oğul ilişkisinin kesilmediği; Aykut Kocaman ile yeni teknik direktör Ersun Yanal arasında da takımla ilgili sürekli görüş alışverişinin devam ettiği belirtiliyor.

Başkan Aziz Yıldırım'ın lig başlamadan Aykut Kocaman'ı Fenerbahçe'nin başına 'Futbol Genel Direktörü' olarak atamayı düşündüğü, tecrübeli teknik adamın da buna sıcak baktığı öğrenildi.

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 1
  • murat yesil 10 yıl önce Şikayet Et
    danışıklı dövüş. aziz yıldırım avrupadan eleneceğimizi tiyosunu aldı aykutu git kendini kurtar diye masuscuktan tartıştılar, gerçek tartışan adam giderken ersunu alın dermi.
    Cevapla