F.Bahçe, Cardozo ve yüzde 91

Micheal Kadlec'in transferinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe'de artık gözler tam anlamıyla Oscar Cardozo'nun transferine çevrildi.

F.Bahçe, Cardozo ve yüzde 91
F.Bahçe, Cardozo ve yüzde 91
GİRİŞ 15.06.2013 13:21 GÜNCELLEME 15.06.2013 13:21

Michal Kadlec'in transferinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe'de artık gözler tam anlamıyla Oscar Cardozo'nun transferine çevrildi. Paraguaylı oyuncunun transferi için önümüzdeki haftaiçi Lisbon'a bir sefer düzenleyecek olan idari menajer Hasan Çetinkaya ve yönetici Semih Özsoy, Benfica ile masaya oturacak. Bruno Alves ve Michal Kadlec'in transferinin ardından Oscar Cardozo müjdesini de bekleyen sarı-lacivertli taraftarlar, Paraguaylı oyuncunun transferi için de kulübün her türlü fedakarlığı yapması konusunda fikir birliği yaptı.

Sarı-lacivertli taraftarların buluşma noktalarından biri haline gelen ve son dönemde yaptığı özel haberler, dosyalar ile dikkatleri üzerine çeken SUPERFB.COM'da düzenlenen anketten çıkan sonuç da Cardozo transferine ışık tuttu. Sarı-lacivertli taraftarlara "Oscar Cardozo, 10 milyon euroya transfer edilmeli mi?" şeklinde bir soru yöneltildi. 43 bin 612 kişinin katıldığı ve halen devam etmekte olan ankete, 39 bin 703 oy (yüzde 91.04) Cardozo'nun kesinlikle transfer edilmesi gerektiği yönünde görüş bildirdi. Ankete katılan 3 bin 909 kişi ise Paraguaylı oyuncu için konuşulan 10 milyon euroluk rakamın yüksek olduğunu belirtti ve transferi veto etti.

(sporx)