Aziz Yıldırım: Herkesle görüşeceğiz!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sessizliğini sarı-lacivertli kulübe yakınlığı ile bilinen Akşam Gazetesi yazarı Alaattin Metin'e bozdu.

Aziz Yıldırım: Herkesle görüşeceğiz!
Aziz Yıldırım: Herkesle görüşeceğiz!
GİRİŞ 31.05.2013 12:00 GÜNCELLEME 31.05.2013 12:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sessizliğini sarı-lacivertli kulübe yakınlığı ile bilinen Akşam Gazetesi yazarı Alaattin Metin'e bozdu. "Hepsiyle ayrı ayrı görüşeceğiz. Ama bu görüşmelerimiz illa anlaştığımız anlamına gelmez. Tüm görüşmelerimiz açık-şeffaf olacak. Görüşmelerin ardından nihai kararı yönetimle oturup hep beraber vereceğiz."

"Ama her zamanki gibi yine Başkan Aziz Yıldırım hedef oldu. Dün kendisiyle konuşurken aynen şöyle dedi: "Nedir bu kardeşim? Hoca istifa eder suçlu ben olurum. Başkası yanlış yapar yine Aziz Yıldırım suçlu olur. Futbolcu gol kaçırır yine suçlu ben olurum. Neden? Aykut Kocaman'a ben mi 'İstifa et' dedim? Baskı mı yaptım? Hep yanında durdum. Kendisi bıraktı. Ne yapayım."

ŞAMPİYON OLMAMIZ GEREKİYOR

"Sonra gündemdeki hocalara döndük. Bir gün önce Aykut Kocaman istifa ettiği vakit sıcağı sıcağına yönetim kurulunda Mustafa Denizli'nin ismi ağırlık basıyordu. Hatta bazı yöneticiler, "Yerli hoca olursa Mustafa Denizli. Yabancı olursa da Zico" diye konuşuyorlardı. Gerekçe olarak da "Bu sene bizim şampiyon olmamız lazım. Bunun için de Türkiye'yi bilen bir hoca bulmamız gerekiyor" görüşündeydiler."

Sosyal medyada Ersun Yanal'ın ismi ön plana çıkıyordu. Hatta Alper transferinde Yüksel Çağlar'ın devreye girdiği Ersun Yanal'ın da F.Bahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldiği ağırlıklı olarak konuşuluyordu. Başkan'a sordum. Hiç düşünmeden kelimesine kelimesine şöyle konuştu:

SAKIN İLKİYLE ANLAŞTIK SANMAYIN

"Bak kardeşim. Yerli yabancı herkesle görüşeceğiz. Ama bu görüşmelerimiz illa anlaştığımız anlamına gelmez. Düşüncelerini, şartlarını öğreneceğiz. Biz F.Bahçe'nin oyuncu yapısına uyan, bu kadroyu en iyi şekilde değerlendirecek bir hocayla anlaşacağız. Her şeyimiz de açık şeffaf olacak. Ondan sonra oturacağız. Yönetim kurulu olarak da konuştuğumuz isimleri tek tek masaya yatıracağız ve hep beraber karar vereceğiz. Sakın kimse ilk konuştuğumuz kişiyi 'F.Bahçe anlaştı' diye vermesin."

YENİ HOCA CAMİAYA YAKIŞACAK

"Ne kadar teknik direktör adayı varsa hepsiyle tek tek görüşeceğiz. Ondan sonra da oturup karar vereceğiz. Bizim hedeflerimiz var. Şampiyon olmak istiyoruz. Sonunda bize bu güveni veren, bu camiaya yakışan bir hoca ile anlaşacağız. Bunun kararını da yönetim kurulunda hep beraber vereceğiz."

YORUMLAR 3
  • huseyin kose 10 yıl önce Şikayet Et
    Yeni hoca camiaya mutlaka yakışacak biri olmadı da.... Yeni bir başkan daha iyi olurdu diye düşünüyorum...
    Cevapla
  • murat yıldırım 10 yıl önce Şikayet Et
    zico. kesinlikle zico gelmeli. denizliden artık hayır yok. zico takımın başındayken fener hücum futbolu oynuyordu, oynanan futbol tat veriyordu. adam şampiyonlar liginde çeyrek final oynattı daha ne yapsın 1 senede. zico isabetli olur bence.
    Cevapla
  • çağatay 10 yıl önce Şikayet Et
    birde sen. ah bu aykutla beraber birde sen gitseydiz aziz yıldırım ne güzel olurduki
    Cevapla