Kiğılı'dan yeni teknik direktör açıklaması!

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifasını değerlendirdi. Kiğılı, yeni teknik direktörün 1 hafta-10 gün içinde belli olacağını söyledi.

Kiğılı'dan yeni teknik direktör açıklaması!
Kiğılı'dan yeni teknik direktör açıklaması!
GİRİŞ 30.05.2013 09:46 GÜNCELLEME 30.05.2013 11:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

''KOCAMAN'A HİZMETLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ''

Kiğılı yaptığı açıklamada, "Aykut Kocaman'ın istifa mektubu geldi. Bu istifa mektubu da yönetim kurulumuz tarafından kabul edildi. Aykut Kocaman, Fenerbahçe'de görev yaptığı sürece başarılı olmuş, kulübümüzün içinden yetişmiş çok değerli bir teknik direktörümüzdü. Kulübümüze yaptığı hizmetlerde de son derece başarılıydı. Kendisine çok teşekkür ederiz" dedi.

''KARARI KENDİ İSTEĞİYLE ALDI''

Bu ayrılık kararında başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun herhangi bir baskısı olmadığını belirten Kiğılı, "Aykut Kocaman bu kararı tamamen kendisi almıştır. Kulübümüze olağanüstü hizmetlerde bulunmuş ve çok başarılı olmuştur. Bu yüzden kendisine yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

''TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞINA GİRECEĞİZ''

Yeni bir teknik direktör arayışına gireceklerini belirten Kiğılı, "İnşallah en kısa sürede yeni teknik direktörümüzü belirleyerek transfer listemizi oluşturacağız ve yeni sezon açılışıyla beraber kadromuz hazır hale gelecek" dedi.

''BİR HAFTA-10 GÜN İÇİNDE BELLİ OLACAK''

Yeni teknik direktörlerini bir hafta-10 günlük bir süreçte belirleyeceğini belirten Kiğılı, "Fenerbahçe bir hafta-10 günlük bir süre içinde yeni teknik direktörünü belirleyip ihtiyaç duyduğu noktalara transferlerini yapacaktır. Yeni sezona tam kadro olarak başlayacağımızı taraftarlarımıza buradan söylüyorum" diye konuştu.

Yeni teknik direktörün yerli ya da yabancı mı olacağına ise henüz karar vermediklerini ve bu konudaki çalışmalara yarından itibaren başlayacaklarını söyledi.

KAYNAK: NTVSPOR
YORUMLAR 3
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    bula bula ersun yenalımı buldunuz?...... ...yuh artık!!!!!...o zaman aykut kalsaydı niye gönderdiniz!!!!!!..
    Cevapla
  • FERHATALGUN 10 yıl önce Şikayet Et
    EN İYİSİ...... Aslında bu kadronun başında en iyi ARAGONES başarılı olabilir :))
    Cevapla
  • Ahmet Antepli 10 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye için. Bence ŞENOL GÜNEŞ olmalı
    Cevapla