Büyük devrim! İşte Yıldırım'ın müthiş planı

Fenerbahçe'de gerçekleştirilmesi planlanan “1 milyon üye”, kulüpte adeta bir demokrasi devrimi yaşatacak.

Büyük devrim! İşte Yıldırım'ın müthiş planı
Büyük devrim! İşte Yıldırım'ın müthiş planı
GİRİŞ 16.05.2013 06:39 GÜNCELLEME 16.05.2013 12:34
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Başkan Aziz Yıldırım'ın hayata geçirmeyi planladığı fikir, belki ilk etapta kulübe maddi olarak büyük katkı getirecek, bir anda nakit para girişi sağlayacak ama bunun ötesinde, projenin gerçekleşmesi durumunda Fenerbahçe, dünyanın en demokratik kulüplerinden biri olacak. Aziz Yıldırım, en çok eleştirildiği konu olan "Kulübü tek başına yönetiyor" iddiası da bu şekilde son bulacak.

Ancak üye olan hemen oy kullanma şansına sahip olmayacak. Sarı-lacivertliler en az 5 sene geçtikten sonra oy kullanabilecek. Kıdemli üyelerin birden fazla oy hakkı olabilecek.

Bu proje için profesyoneller yoğun mesai harcarken, genel kurul buna onay verirse yakın zamanda çalışmalar başlayacak. Bu sistemin en büyük avantajının 1 milyon üyeye ulaşıldığında kesinlikle manipülasyon yapma şansı olmaması... İnsanlar hür iradeleriyle oy verecek ve yöneticilerini belirleyecek. Tribündeki taraftarın da bu şekilde yönetime katılma hakkı olacak. Seçimlerde bu 1 milyon kişinin de internetten oy kullanacağı belirtildi. Sarı-lacivertliler, dünyanın neresinde olursa olsun üye kullanıcı adını ve üye numarasını yazıp oyunu kullanabilecek. .

Sistemin kusursuz işlemesi gerektiğini dile getiren kulüp yöneticileri, 1 milyon üyenin gerçek Fenerbahçeli olup olmadığının da çok iyi tespit edilmesi gerektiğini dile getirerek, farklı kulüp taraftarının ve kötü niyetli kişilerin sızmasının engellenmesi gerektiğini ifade ettiler.

KAYNAK: SKORER
YORUMLAR 25
  • Bozok Han 10 yıl önce Şikayet Et
    Yeni.... Büyük devrim derken... Yeni bir şike yöntemi mi bulmuş Aziz bey?
    Cevapla
  • Akif terim 10 yıl önce Şikayet Et
    ya tonton aziz.... git bi kardesim artık ya...git torun sev insaat yap su klübü bi bırak lanet olsun ya...
    Cevapla
  • ulvi yucel 10 yıl önce Şikayet Et
    Yeter Artık Başkan. Başkan bu dünyada senden başka kimse yok mu!!!! Yetmedimi bunca sene başkanlık ettiğin. Tamam bugüne kadar iyi kötü hizmet etmeye çalıştın. Sen Fenere hizmet ettin, o seni payidar kıldı. Ama artık yeter. Birilerinin içeriden darbe yapıp ya da seni ezerek başkan olmasına kadar orada durman mı gerekiyor. O gün yaptım dediğin bunca hizmet de yok olur gider. Fenerliler seni "Büyük Başkan" olarak değil, bilmem kimin ezdiği başkan olarak hatırlar. Bak Aleks'i niye gönderdin. Artık tekliyor, Fenere fayda değil zarar veriyor, aşağıdan yerine birininin yükselmesine mani oluyor diye değil mi? Bak adam bunca yıl Fenerde top oynadı, ama bugün ziyarete bile gelecek yüzü yok. Sen de bu hale düşme. Bence bırakma zamanıdır. Gençlere ya da kendinden başkasına da güven. Eğer onlar bu işi yapamazlarsa, zaten Fener taraftarı seni yine kurtarıcı başkan olarak geri getirir.
    Cevapla
  • Ali Munzur 10 yıl önce Şikayet Et
    müthiş plan; "Fenerbahçe Cumhuriyeti" yerine , "MUZ CUMHURİYETİ" . .....
    Cevapla
  • Ali Munzur 10 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım ve Demokrasi ??. Bu iki kavramı yanyana düşünebiliyor musunuz? Hakan Bilal Kutlualp, Saadettin Sarar, Atilla Kıyat ve daha nice yönetici kulüpteki aşırı demokrasi yüğzünden istifa ettiler herhalde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle