Kaleci Volkan'dan şok iddialar!

Galatasaray derbisinde Sabri ile yaşadığı olay sonrası kırmızı kart gören Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, açıklamalarda bulundu..

Kaleci Volkan'dan şok iddialar!
Kaleci Volkan'dan şok iddialar!
GİRİŞ 12.05.2013 23:21 GÜNCELLEME 13.05.2013 09:38
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Volkan Demirel şöyle konuştu:

"Kazanmak mutluluk verici. Penaltı ile 1-0 geri düştük. Çok iyi mücadele ettik. Taraftarımız tadını çıkarsın. Sabri tırnaklarını uzatmış herhalde. Buraya takım olarak bizi tahrik etmeye gelmişler. Sabri'yi oyuna da provoke etmek soktular.. Yayıncı kuruluş da Sabri ile yaşadığımız pozisyonu ve haklı olduğumu gösterir umarım. Takımımı ve taraftarımızı tebrik ediyorum. Galibiyeti tüm annelere ve Fenerbahçeli annelere armağan ediyorum. Biz gönüllerin, sevginin, inancın takımıyız. Kupalar alınır, sezonlar biter ama Fenerbahçelilik asla son bulmayacak."

YORUMLAR 60
  • abdi 10 yıl önce Şikayet Et
    fener5çe. şike yapmadan şampiyon olamaz.
    Cevapla
  • ibrahim yildiz 10 yıl önce Şikayet Et
    fotoğraf herşeyi anlatıyor, sabri ya nasıl bir kişiliğe sahipsin sen ya.. dışarda bu hareketi yapamazsın yemez.ancak kameralar önünde.
    Cevapla
  • faruk kahyaoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    eğer bir gün tr.de. futbol seyretmiyoruz, statlara gitmiyoruz, bu şımarık ergenleri fotoğraflayarak şımartmıyoruz, bunları görünce yüzümüzü çeviriyoruz, kendileri çalsın kendileri söylesin diye bir kolektif hareket çıkarsa, desteklerim. dünyada futbol namına esamisi okunmayan bir ülkenin -fair play'da 52 ülke arasında 47.ymiş üstelik- futbolcularının bu hareketlerinin tez konusu yapılması lazım. empati ve iletişim dersleri konulsun, rekabet esasları öğretilsin, ana-bacı kavramları ne demektir anlatılsın. tamam sporcusun,kitap yazmanı beklemem; ye, iç, yat; kas yap; koş ali koş, ama çuvalla kazandığın paralarla aldığın güzel elbiselere, pahalı spor arabalara gösterdiğin ilgi alakayı rakip arkadaşına, onun ailesine, kişiliğine, kutsalına da göster. üstelik senin varlığın onların varlığı zayesinde;galatasaray olmalı ki fener olsun, sabri olmaz sa volkan olmaz. neyse bunlar felsefe ağır gelir. tatile nereye gidiyorsunuz
    Cevapla
  • cemil uzun 10 yıl önce Şikayet Et
    Karadeniz arkadaş'a. yorumunu çok beğendim. taraftarlık holiganlıktan ve fanatizmden uzak olmalıdır bence. bütün bunlar bilinçli bir tezgahtır. önce gladyatörler kızıştırılır. seyirci toplanır, iddialar oynanır, patronlar ve yayıncı kuruluşlar ve bu işten beslenenler ceplerini doldurur. gerilimden beslenen yönetimler ve her türlü zevat koltuğunu sağlamlaştırır. futbol sektörü bu çirkinliklere muhtaçtır malesef. sürekli bilenmelidir taraftarlar birbirlerine ki tezgah ayakta dursun. malesef bu sektörün emre gibi volkan gibi, sabri gibi, piyonlara ihtiyacı vardır. hatta üzülerek ifade etmeliyim ki bu sektörün masum bir taraftarın eve giderken durakta öldürülmesine ve kanına ihtiyacı vardır. sonrada timsah gözyaşlarıdır işin en kolay tarafı. sektörün buna da ihtiyacı vardır...
    Cevapla
  • alialtunay 10 yıl önce Şikayet Et
    ALİ. Dünya futbolu içerisinde beş kuruşluk bir yerimiz yok. Yaygarası en üst düzeyde bana göre Fatih Terim, Aykut Kocaman, kaleci Volkan, Emre Belözoğlu gibi futbolcu ve futbol adamlarına gerekenden fazla değer veriliyor. Yazık bunlar gençlerimize örnek olacaksa vah halimize.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle