Aziz Yıldırım: Gitsin bir daha gelmesin

7 milyon bonservisi, 2.3 milyon garanti ücreti ve 337 bin euroluk maç başıyla Fener'in kasasını boşaltan Krasiç'in tel tel dökülmesi sonrası Yıldırım'ın, "Gitsin bir daha gelmesin" dediği öğrenildi.

Aziz Yıldırım: Gitsin bir daha gelmesin
Aziz Yıldırım: Gitsin bir daha gelmesin
GİRİŞ 30.04.2013 09:07 GÜNCELLEME 30.04.2013 17:44
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin sezon başında 7 milyon euroya Juventus'tan 4 yıllığına renklerine kattığı Krasiç'in Türkiye kariyeri bitiyor. Yıllık 2.3 milyon euro garanti para alan Sırp yıldız, oynadığı 27 maç için de 337.500 euro maç başı kazandı. Büyük umutlarla alınmasına rağmen hiçbir varlık gösteremeyen ve şu ana dek Göztepe kupa maçında tek gol atabilen 29 yaşındaki yıldız oyuncunun Kayseri maçındaki görüntüsü yönetimi de çileden çıkardı. Başkan Aziz Yıldırım'ın "Fenerbahçe'yi ve futbolu kafasında bitirmiş. Valizini hazırlamış tatile çıkmaya hazır durumda. Gitsin ve bir daha gelmesin" dediği bildirildi.

(star)

YORUMLAR 11
  • CEVAT ÖNER 10 yıl önce Şikayet Et
    azizim ne olur sende git. mahkemede haddini bil diyerek onu azarlayan hakime hayranım.
    Cevapla
  • Ahmet Kzl 10 yıl önce Şikayet Et
    haber kaynağına baktım da.... geçen hafta "aykut işine bak..." yalan haberiyle fenerbahçenin en önemli maçı öncesi gündem oluşturmaya çalışan bu gazete yine kritik bir sınav öncesi bir yalan haberle ne yapmaya çalışıyor. artık bu tür haberlere inanan var mı? dün yine spor programlarında kayserili futbolcu ne dedi, gs ye alper geliyor mu vs vs tatşmaları yaşanıyordu. sonra ahmet çakar çıkıp dedi ki biz bunları mı konuşacağız. perşembe akşamı çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. bunu konuşmamız lazım vs vs. işte fenerbahçeli denilen medyanın hali bu. bunlar sahada oynan futbolla değil, aykut kocamın dediği gibi daha çok saha dışı oyunlarla meşguller....
    Cevapla
  • serdar yaman 10 yıl önce Şikayet Et
    krasic sırptır işkembeden sallamayalım. arkadaşın daha doğru dürüst bilgin yok ukraynalı diyorsun o ne özgüven o::))) öğrende gel
    Cevapla
  • Eymen Tunç 10 yıl önce Şikayet Et
    nerde demiş,,. nerde demiş ne zaman demiş koca sezon susmuşta uefa finaline 1 maç kalamı demiş, sallamayın..
    Cevapla
  • Ibrahim yaman 10 yıl önce Şikayet Et
    Sirpmi ukraynalimi?. Aykut kocaman ilk defa bu sezon hayatinin futbolunu benfica ya karsi oynadigi maci 1-0 kazandi, persembe günü icin kadroya baktigimda pek umutlu degilim ama bazen futbolda tuhaf seyler olma ihtimalini düsünerek iyimser bakmak istiyorum. sayet aykut hocaya bir talip felan cikacak olursa bence hemen gönderilip krasic icin harcanan parayi telafi etmek gerekiyor. bu arada krasic sirp degil ukrayna vatandasi sayin editör.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle