Fenerbahçe'de varsa yoksa Benfica

Fenerbahçe'de herkes Benfica ile yatıyor, Benfica ile kalkıyor. Camia, perşembe günkü rövanşa kilitlenirken, teknik direktör Aykut Kocaman'ın, rakibi en ince ayrıntılarına kadar oyuncularına ezberletmeye çalışıyor

Fenerbahçe'de varsa yoksa Benfica
Fenerbahçe'de varsa yoksa Benfica
GİRİŞ 30.04.2013 08:37 GÜNCELLEME 30.04.2013 08:37

Fenerbahçe camiasını Avrupa Ligi'nde finale çıkma ve burada da başarılı olup, kupayı kazanma heyecanı sardı. Bu nedenle herkes perşembe günü Portekiz'de Benfica ile oynanacak olan yarı final rövanş maçına kilitlendi. Teknik kadro ise Can Bartu Tesisleri'ne kapanıp, rakibi en küçük detayına kadar analiz etme ve bunları oyunculara aktarmaya başladı. İstanbul'da oynanan ilk maç öncesinde, rakibi izleyen yardımcısı Turgay Altay'ın raporları doğrultusunda yaptığı analizler sonrası oluşturduğu oyun planıyla Benfica'yı adeta sahadan silen Aykut Kocaman'ın, rövanş için de kolları sıvadığı belirlendi. Kocaman, kurmaylarıyla birlikte geç saatlere kadar analiz raporlarını değerlendirdiği kaydedildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü, bu akşam Lizbon'da, Benfica'nın dünkü son maçını da izleyen yardımcısı Turgay Altay'ın vereceği son bilgileri yardımcılarıyla değerlendirecek ve daha sonra oyuncularıyla paylaşacak.

İşte muhtemel 11

Cezalı Mehmet Topal ve Webo ile sakat Meireles'in yokluğunda nasıl bir 11 oluşturacağı konusunda günlerdir plan yapan Aykut Kocaman'ın, sahaya süreceği kadroyu hemen hemen belirlediği öğrenildi. Kocaman'ın Benfica karşısına Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Ziegler, Kuyt, Selçuk, Baroni, Salih, Caner ve Sow'dan oluşan bir 11 sürmesi bekleniyor.        

Kapalı kapılar ardında
Benfica rövanşı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Fenerbahçe, genelde olduğu gibi dünkü antrenmanı da basına kapalı gerçekleştirdi. Samandıra Can Bartu Tesisleri'ndeki idmanda Kayseri maçında ilk 11'de oynayanlar yenileme çalışmasıyla yetinirken, diğerlerinin koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından minyatür kale maçlar oynadıkları açıklandı.

(fanatik)