Yıldırım: Aykut hoca sen işine bak

Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından ezeli rakipleri Galatasaray'a gönderme yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın uyardığı iddia edildi.

Yıldırım: Aykut hoca sen işine bak
Yıldırım: Aykut hoca sen işine bak
GİRİŞ 23.04.2013 09:46 GÜNCELLEME 23.04.2013 10:02

Ligin 30. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilerek şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın açıklamaları, kamuoyunda tartışma oluştururken, yönetimi de kızdırdı.

Ankara'daki maça gitmeyen Başkan Aziz Yıldırım'ın takımınn İstanbul'a dönmesinin ardından Aykut Kocaman'la bir görüşme yapıp, hem Benfica karşılaşması için moral verdiği hem de Galatasaray'ı hedef alan sözleri nedeniyle uyardığı ortaya çıktı.

TAKIMI YENİDEN TOPARLA

Yıldırım'ın, maç sonrası, ''Galatasaray saha içinde ve saha dışında 7 puanı kapattırıp, şampiyonluğu vermez'' diyen tecrübeli teknik adama, ''Aykut hoca, sen işine bak! Fenerbahçe hiçbir zaman hedeflerinden şaşmaz. Sen takımı toparla; Perşembe günü Avrupa Ligi'nde oynanacak Benfica karşılaşmasına hazırla. Ortamı germeye çalışmak bize hiçbir yarar getirmez. Bildiğin, duyduğun bir şey varsa bunu kamuoyuyla değil, bizimle paylaş'' dediği kaydedildi.

HERKES BENFİCA'YI DÜŞÜNSÜN

Yıldırım'ın sonra Kocaman'a Benfica maçını hatırlatıp, ''Futbolda böyle şeyler var. Kimse moralini bozmasın. Herkes Avrupa Ligi sınavını düşünsün. UEFA'da final oynayacaksınız. İlk yarı bitiminde herkes eleştirirken güvendiğim gibi yine size güveniyorum. G.Birliği'ni yenseydik de şampiyon olmuyorduk. 4 maç daha var, lige sonra bakarız. Şimdi Benfica maçına bakalım ve rövanş için avantaj sağlayacak bir skor alalım'' ifadelerini kullandığı bildirildi.