Volkan Demirel: Anlaştım

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, son günlerde sarı lacivertli taraftarların gündeminde olan bir maddeye açıklık getirdi; "Kulübümle anlaştım"

Volkan Demirel: Anlaştım
Volkan Demirel: Anlaştım
GİRİŞ 30.03.2013 10:39 GÜNCELLEME 30.03.2013 10:39

Günlerdir en çok konuşulan konulardan biri Volkan Demirel'in, Fenerbahçe ile anlaşamadığı ve sarı lacivertli kulüp ile iplerin kopma noktasına geldiğiydi. Milli kaleci futbolu bırakana kadar kaptanlığını yapacağı kulübünde olacağını açıklamıştı. Bu sözlerle yetinmeyen ve Volkan Demirel hakkında ortaya atılan iddiaların doğru olup olmadığını sormak istedik.

Tecrübeli kaleci gerçekten de sarı lacivertli kulüple ipleri koparıyor muydu?Volkan bu soruya"Fenerbahçe ile anlaştım. Hiç bir sıkıntı yok..."

Sezon başında yaşadığı sakatlığın ardından büyük bir fedakarlık yaparak oynamaya devam eden Volkan, son haftalarda yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilere uğramıştı. Bu eleştirilere karşı sessiz kalan Volkan'ın yaşadığı sakatlığın etkisinden hala kurtulamamış olduğu dile getirilmişti. Başarılı file bekçisi milli kaleyi de Trabzonspor kalecisi Onur'a kaptırmıştı. Tüm bunlara rağmen zor günlerde takımının kalesini korumaya devam eden Volkan'ın form düzeyi her şeye rağmen yüksekti.

11 YILDIR FENERBAHÇE'DE

317 kez Fenerbahçe forması giyen Volkan tam 11 yıldır sarı lacivertli kaleyi koruyor. Kulübün tarihine geçen sporcular arasında yer alan Volkan'ın, Kartalspor'un alt yapısında yetiştikten sonra Akdeniz Oyunları'nda yıldızı parlamış, ardından da Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Volkan'ın imzalayacağı yeni sözleşmesiyle en az 3 yıl daha Fenerbahçe forması giymesi bekleniyor.

(hürriyet)