Fenerbahçe hazırlık maçında gol yağdırdı

Fenerbahçe, Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Anadolu Üsküdar 1908 ile yaptığı hazırlık maçını 6-1 kazandı.

Fenerbahçe hazırlık maçında gol yağdırdı
Fenerbahçe hazırlık maçında gol yağdırdı
GİRİŞ 26.03.2013 15:23 GÜNCELLEME 26.03.2013 15:28

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçına A2 takımından bazı oyuncuları da kadrosuna alarak çıkan sarı-lacivertliler, Anadolu Üsküdar 1908'i Stoch (2), Aziz Ceylan (2), Recep Niyaz ve Sezer Öztürk'ün golleriyle 6-1 mağlup etti. Anadolu Üsküdar 1908'in tek golünü ise Ozan kaydetti.

Basına kapalı gerçekleştirilen hazırlık maçında teknik direktör Aykut Kocaman ve ekibinin maçı zaman zaman durdurarak oyunculara taktiksel bilgiler verdiği bildirildi.

Fenerbahçe A2 ekibinde oynayan Aziz Ceylan, Hüseyin Rüzgar, Oğuz Mataracı, Erman Taşkın, Gökhan Sazdağı ve Emrah Akar'ın da bu maçta A takım forması giydiği ifade edildi.

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal'ın takımdan ayrı özel program uyguladığı, ülkelerinin milli takım kamplarında bulunan Bekir İrtegün, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Volkan Demirel, Sow, Meireles, Kuyt, Salih Uçan ile Beykan Şimşek'in ise hazırlık maçında yer almadığı kaydedildi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 31 Mart Pazar günü oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

AA

Fenerbahçe hazırlık maçında gol yağdırdı
GALERİYE GİT