Salih'e büyük övgü: Onu tutamazlar!

Son iki maçtaki performansıyla ön plana çıkan F.Bahçe'nin genç yıldızının eski hocası, Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar Salih daha iyi olacak. Gerçek gücünü bulduğunda Avrupa'ya gider dedi

Salih'e büyük övgü: Onu tutamazlar!
Salih'e büyük övgü: Onu tutamazlar!
GİRİŞ 19.03.2013 07:20 GÜNCELLEME 19.03.2013 09:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Önce Plzen ardından Antalyaspor maçında attığı gollerle Fenerbahçe'yi sırtlayan Salih Uçan inanılmaz bir gelişim gösteriyor. Genç oyuncuyu 14 yaşında Buca alt yapısına aldıran Teknik Direktör Sait Karafırtınalar eski öğrencisinin böyle devam etmesi halinde Türkiye'de kalmasının zor olduğunu söyledi.

Salih'in henüz 18 yaşında olduğunu ifade eden deneyimli çalıştırıcı, "Bence daha da iyi olacak. Fizik açıdan halen gelişimini sürdürüyor. Vücudu oturacak, güçlenecek. Salih'in gol atmaktan çok asistleri daha etkilidir. Sahada her şeyi kendi lehine kullanabilir. İlerde Alex'in yerini alabilecek kapasitede. Oynadıkça açılıyor. Bence tam performansına ulaşmadı. Gerçek kimliğini gösterince adından daha da söz ettirecektir. Fenerbahçe'nin onu elinde tutması çok zor. Böyle devam ederse Avrupa'ya gider. Asıl hedef zaten orası" dedi. Karafırtınalar, Salih'in "Bonus" saç modeli içinse "Ona çok yakışıyor. Buca'da A takıma yükselen gençlerin saçları kesilir. Gelenek budur. Ama Salih'in saçlarını kesemedik. Zaten biz ona saçlarından dolayı 'Fellaini Salih' derdik" ifadelerini kullandı.

Ailesine ev aldı

Bu arada Salih'in Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra kazandığı parayla ailesine Marmaris'te ev aldığı öğrenildi.

 

YORUMLAR 2
  • kadir sert 11 yıl önce Şikayet Et
    barcelonamı. sezon sonunda bucaya geri dönmesin de gs da oynasa belki ama fb de ancak geri bucaya gider.
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    Salih Böyle Devam Et. Barcelonada oyna.
    Cevapla