Tahkim'den Eskişehirspora kötü haber

TFF Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Eskişehirspor'a verilen 130 bin lira para cezasını onadı.

Tahkim'den Eskişehirspora kötü haber
Tahkim'den Eskişehirspora kötü haber
GİRİŞ 24.03.2016 17:55 GÜNCELLEME 24.03.2016 17:55

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Eskişehirspor'a verilen 130 bin lira para cezasını onadı.

Kuruldan yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Akhisar Belediyespor maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Eskişehirspor'a verilen 30 bin lira para cezasına yapılan itirazın reddedildiği bildirildi. Aynı müsabakada taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı Eskişehirspor'un aldığı 100 bin lira para cezasının da onandığı kaydedildi.

Öte yandan, aynı karşılaşmada çirkin ve kötü tezahüratta bulunan maraton ve kapalı tribünlerine giriş yapan Eskişehirsporlu taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesi cezasına yapılan itirazın da reddedildiği belirtildi