Kritik maçta kazanan yok!

Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Kayserispor ile Eskişehirspor karşılaştı.

Kritik maçta kazanan yok!
Kritik maçta kazanan yok!
GİRİŞ 18.03.2016 20:56 GÜNCELLEME 18.03.2016 21:16

Spor Toto Süper Lig 26. hafta açılış mücadelesinde ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren maçta Kayserispor, evinde ligin son sırasında bulunan Eskişehirspor'la 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşmanın 5. dakikasında orta alanda kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Anel Hadzic'in ortasında Kayserispor savunmasından seken topu kaleci Ali Ahamada tokatladı ve gole izin vermedi. Bu pozisyondan bir dakika sonra Meye'nin ceza sahası dışı sağ çaprazdan şutunda kaleci Ahamada topu kornere çeldi. Mücadelenin 17. dakikasında Ömer Bayram'ın yaklaşık 25 metreden vuruşunda savunmaya çarpan top kornere çıktı. Ev sahibi ekip Ömer Bayram ve William ile gole yaklaşsada Ali Şaşal kalesini gole kapadı ve ilk yarı 0-0'lık skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısının 52. dakikasında Eskişehirspor Hadzic'le gole yaklaştı. Boşnak oyuncunun kafa vuruşunda Ahamada kalesini bir kez daha gole kapadı.

Mücadelenin 71. dakikasında Ali Ahamada Eskişehirspor'lu Kaan Kanak'ın şutunda topu elinden kaçırdı ve top kaleye giderken direğe çarptı atağın devamında Mustafa Akbaş sakatlanma pahasına topu kornere çeldi ve Eskişehirspor'a gol izni vermedi.

Kayserispor 76. dakikada Diego Biseswar'la gole çok yaklaşırken Hollandalı oyuncu kale çizgisinin önünden müsait pozisyonda topu dışarı attı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve mücadele başladığı skorla 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçla Kayserispor 24 puanla 15. sırada kalırken Eskişehirspor 19 puanla 18. sırada kaldı.

Kayserispor: 0 - Eskişehirspor: 0

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Ali Balabıyık, Mehmet Cem Satman, Fevzi Demirhan

Kayserispor: Ahamada, Zeki Yavru, Simic, Mustafa Akbaş, Berkan Emir, Cem Can (Dk. 75 Lopez), Mijailovic, Deniz Türüç, Ömer Bayram, Biseswar (Dk. 84 Adnane), William (Dk. 66 Oğulcan Çağlayan)

Eskişehirspor: Ali Şaşal Vural, Toko, Sezgin Coşkun (Dk. 88 Kıvanç Karakaş), Junior, Jordi, Hadzic, Kamil Ahmet Çörekçi, Kaan Kanak, Engin Bekdemir, Nadir Çiftçi (Dk. 58 Tornike), Meye (Dk. 65 Bokila)

Sarı kartlar: Dk. 79 Deniz Türüç, Dk. 85 Zeki Yavru, Dk. 89 Ömer Bayram (Kayserispor)

DAKİKA DAKİKA ANLATIM İÇİN TIKLAYIN