Lawal'ın en beğendiği isim Galatasaraylı

Eskişehirspor'un Nijeryalı orta saha oyuncusu Raheem Adewole Lawal açıklamalarda bulundu.

Lawal'ın en beğendiği isim Galatasaraylı
Lawal'ın en beğendiği isim Galatasaraylı
GİRİŞ 20.11.2015 13:54 GÜNCELLEME 20.11.2015 13:54

Nijeryalı milli oyuncu yaptığı açıklamada, takımın yeni teknik direktörü Samet Aybaba'nın gelişiyle yeni bir sayfa açtıklarını belirterek, şu anda takımının durumunun iyi olmamasına rağmen yakın zamanda her şeyin olumlu yönde değişeceğini söyledi.

Deplasmanda yapacakları Torku Konyaspor maçının kendileri için adeta bir dönüm noktası olacağını ifade eden Lawal, "Bu maçı çok istiyoruz ve hazırız. Eski günlerdeki gibi hepimiz mutlu olmak istiyoruz. Şu anda sadece maça konsantre olduk. Genel olarak takımımın performansı iyi değil. Torku Konyaspor maçında herkesin iyi performans göstermesiyle puan ya da puanlar almak istiyoruz" diye konuştu.

Lawal, hakkında basında yer alan transfer söylentileriyle ilgili sessiz kalmayı tercih ettiğini anlatarak, "Hakkımda yer alan transfer haberleriyle ilgili konuşmak istemiyorum. Biz ekip olarak sadece takımın başarısına odaklandık. Bu takımı düzlüğe çıkartmak zorundayız" ifadelerinde bulundu.

Siyah-kırmızılı takımın şu an içinde bulunduğu durumun herkesi üzdüğüne değinen Lawal, taraftarın kendilerini asla yalnız bırakmaması gerektiğini vurguladı.

Lawal, taraftarın takıma güç kattığını anlatarak "Sahaya çıktığımızda taraftarları gördüğümüz zaman inanılmaz bir öz güven kazanıyoruz. Futbolda her şey olur. Önümüzde daha ikinci yarı var. Kimse bizden umudunu kesmesin. Taraftarlar bize güvendiği sürece işimizi daha iyi yapacağız" dedi.

Türkiye'de en beğendiği oyuncu Selçuk İnan

Türkiye'de kaliteli bir futbol oynandığını dile getiren Lawal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye'de Süper Lig dışında PTT 1. Lig'de de oynadım. 4 yıl da İspanya'da geçirdim. Bugüne gelmemi Eskişehirspor'a ve Türk futboluna borçluyum. Türkiye geldikten sonra gerçek performansını ortaya koydum ve Lawal oldum. Türk futbolcular gayete başarılı ve çok çalışkan. Her şeye meydan okuyorlar. İnsan olarak çok düzgün yapıya sahipler. Türkiye'de de en beğendiğim oyuncu Galatasaray forması giyen Selçuk İnan."

Lawal, Türkiye'deki yaşantısından çok memnun olduğunu da kaydederek, insanların kendisine cana yakın davrandığını ve Türkiye'de bulunmaktan çok hoşlandığını sözlerine ekledi.