Eskişehirspor Skibbe ile yollarını ayırıyor

Süper Lig’e tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yapan Eskişehirspor ’da Alman teknik adam Michael Skibbe ile yollar ayrılıyor.

Eskişehirspor Skibbe ile yollarını ayırıyor
Eskişehirspor Skibbe ile yollarını ayırıyor
GİRİŞ 07.10.2015 18:43 GÜNCELLEME 07.10.2015 18:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçen sezon Ertuğrul Sağlam’ın gönderilmesinin ardından anlaşılma sağlanan Skibbe ile özellikle bu sezon kötü bir grafik çizen Siyah Kırmızılılar’da yol ayrımına gelindi. 
 
TARAFTAR İSTİFAYA ÇAĞIRMIŞTI
 
Sezon başından bu yana gerek kadro tercihleri, gerek maç sonu açıklamalarıyla eleştiri yağmuruna tutulan Alman çalıştırıcı, son olarak takımın Beşiktaş maçındaki kötü oyununun ardından tribünler tarafından istifaya çağrılmıştı.
 
*Michael Skibbe 2015 Ocak ayından bu yana Eskişehirspor'un başında bulunuyor.
 
YÖNETİM TOPLANMIŞTI ANCAK…
 
Eskişehirspor’da  Beşiktaş maçı sonrası olağanüstü toplanan yönetim kurulunda gündem Skibbe’nin gönderilmesiydi. Ancak kulüp başkanı Mesut Hoşcan’ın rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması ile toplantı yarıda kalmış ve herhangi bir sonuca varılamamıştı.
 
KARAR AŞAMASI…
 
Yönetim kurulunda çok sayıda yöneticinin gönderilmesini istediği Alman hoca hakkında son kararı verecek olan Başkan Hoşcan’ın istirahata çekilmesinin ardından sıra karar aşamasına geldi.
 
OYUNCULARA İZİN VERDİ, ÜLKESİNE GİTTİ
 
Michael Skibbe’nin milli arada oyunculara izin vermesi ve ülkesine gitmesi bardağı taşıran son damla oldu. İstanbul’da bulunan Başkan Hoşcan’ın, ülkeye bugün dönecek olan Alman çalıştırıcıyı tercümanı ile birlikte İstanbul’a çağırdığı, burada da büyük ihtimalle ayrılmak istediklerini bildireceği öğrenildi. 
 
YENİ TEKNİK ADAM KİM OLACAK?
 
Skibbe ile resmi olarak yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Siyah Kırmızılı kulüpte rota yerli bir hocaya çevrilecek.  Bu hocanın kim olacağı ise merak konusu. Son haftalarda adı sıkça anılan Mesut Bakkal, Coşkun Demirbakan ve Samet Aybaba gibi isimleri Hoşcan’ın veto ettiği söylenirken,  Mustafa Denizli ve Okan Buruk gibi isimlerle görüşmeler yapıldığı öğrenildi.
 

KAYNAK: GOAL
YORUMLAR 3
  • KORAY 8 yıl önce Şikayet Et
    Eskişehir düşecek gidişat o yönde
    Cevapla
  • Poyraz 8 yıl önce Şikayet Et
    Skibbe gidiyor demek
    Cevapla
  • Kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    Samet Aybaba iyidir Başkan Samet hoca ile anlaş
    Cevapla