Skibbe'den istifa açıklaması

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, sezon sonunda istedikleri yere gelmek için çalışacaklarını söyledi.

Skibbe'den istifa açıklaması
Skibbe'den istifa açıklaması
GİRİŞ 04.10.2015 19:29 GÜNCELLEME 04.10.2015 19:29

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Eskişehirspor, evinde ağırladığı Beşiktaş’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, sezon sonunda istedikleri yere gelmek için çalışacaklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, son dakikalarda beraberliği yakalayamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Maçı değerlendiren Skibbe, “Beşiktaş bu galibiyeti hak etti. Futbol yönünden iyi şeyler yaptı. İlk yarıya baktığınızda bazı bölümlerde iyi oynadık ve 2-3 gol atma şansımız bile vardı. Ama ikinci yarıda hücuma yönelik zayıf kaldık ve geride de dirençli değildik. Takımın son dakikaya kadar elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. Maçın sonlarına doğru beraberliği yakalayabilirdik ama bunu yakalayamadığımız için üzgünüz. Bir önceki milli takım arasından sonra iyi toparlanmış iyi de sonuçlar almıştık ama şu an 4 mağlubiyetimiz var. Bu milli takım arasından sonra ise en iyi şekilde hazırlanıp iyi puanlar almaya çalışacağız” dedi.

TARAFTARIN İSTİFA ÇAĞRISI

Taraftarın istifa çağrısını da değerlendiren Skibbe, “Taraftarın bu konudaki istekleri haklı. Kendi fikirlerini dile getirme hakları var. Ama sezonun henüz başındayız. Biz değişim yaşayan bir kulübüz. Sezon sonunda hedefimize ulaşabilmek, daha faza puanlar alabilmek için çalışacağız” diye konuştu.