'Beşiktaş'ın teklifi kabul edilemez!'

Eskişehirspor teknik driektörü transfer gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

'Beşiktaş'ın teklifi kabul edilemez!'
'Beşiktaş'ın teklifi kabul edilemez!'
GİRİŞ 28.08.2015 13:44 GÜNCELLEME 28.08.2015 13:44

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında yapacakları Çaykur Rizespor maçına ilişkin, "Pazar günü, geçen hafta olduğu gibi aynı güzellikte futbol oynayacağız. Çünkü 3 maçta 6 puan alarak milli maç arasına girmek bizim için daha güzel olur" dedi.

Skibbe, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Medicana Sivasspor maçında 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Geçen haftaki oyundan memnun olduğunu dile getiren Skibbe, "Oyun olarak da güzel pozisyonlara girdik. Pazar günü, geçen hafta olduğu gibi aynı güzellikte futbol oynayacağız. Çünkü 3 maçta 6 puan alarak milli maç arasına girmek bizim için daha güzel olur" diye konuştu.

Bir gazetecinin, Eskişehirsporlu futbolcu Raheem Lawal'ın Beşiktaş'a transfer olacağı haberlerine ilişkin sorusu üzerine Skibbe, "Beşiktaş, Lawal'a ilgi duyuyormuş ama verdikleri teklifi kabul etmemiz mümkün değil. Lawal'ın bizde kalmasını dilerim, çünkü o iyi bir orta saha oyuncusu. O, Eskişehir'de kendisini mutlu hissediyor. İstanbul kulüpleri ekonomi açısından oyunculara daha iyi yerler açıyor. Oyuncuları da anlıyorum, çünkü daha fazla para kazanıyorlar" ifadelerini kullandı.