Eskişehirspor'dan Boffin açıklaması

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Ünalan, "Şartlar oluşursa Boffin takımdan ayrılabilir" dedi.

Eskişehirspor'dan Boffin açıklaması
Eskişehirspor'dan Boffin açıklaması
GİRİŞ 11.07.2015 13:33 GÜNCELLEME 11.07.2015 13:33

Spor Toto Süper Lig takımlarından  Eskişehirspor'un teknik asbaşkanı Bahadır Ünalan, "Türkiye Kupası birinci  hedefimiz. Avrupa'ya gitmenin yollarından bir tanesi de buradan geçiyor. Ligde de  en iyi yerde olacağımıza inanıyorum" dedi.
 
Ünalan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kartepe'de iyi bir hazırlık  dönemi geçirdiklerini, Avusturya kampının ardından da lige iyi başlanmak  istediklerini söyledi.
 
Spor Toto Süper Lig'de fikstürlerinin genel anlamda çok iyi olduğunu  belirten Bahadır Ünalan, "İlk maçın Fenerbahçe ile olması sorun teşkil eden bir  durum değil. Genel 17 haftalık periyoda baktığımızda düzgün bir maç akışımız var.  Gücümüz ortada, fikstürü bahane edecek bir durumumuz bugüne kadar olmadı. Bundan  sonra da olmayacak. Sahaya çıkacağız ve aslanlar gibi mücadelemizi yapacağız" şeklinde konuştu.

Ünalan, Eskişehirspor'un her zaman hedefleri bulunan bir kulüp  olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "Geçen yıl, iyi bir sezon geçirmedik. Bundan hepimiz ders çıkardık. Bu  sene kadromuzu ona göre zenginleştiriyoruz. Türkiye Kupası bizim birinci  hedefimiz. Avrupa'ya gitmenin yollarından bir tanesi de buradan geçiyor. Ligde de  en iyi yerde olacağımıza inanıyorum. Transferlerimiz henüz bitmedi, süreç devam  ediyor. Transfer anlamında forvet hattına bir futbolcu daha olabilir. Onun  haricinde sezon başlayana kadar belki bizden gidecekler olabilir. O mevkilere de  duruma göre takviye yapacağız. Ancak şu an için aklımızda forvet hattı var."
 
"Şartlar oluşursa bu tarz transferler gerçekleşebilir" 

 
Bahadır Ünalan, Eskişehirspor'un Belçikalı file bekçisi Ruud Boffin'in  başka bir takıma transfer olacağı şeklinde çıkan haberlere de değinerek, şöyle  konuştu: "Boffin bizim sporcumuz, 3 senelik daha mukavelesi var. Eskişehirspor  kendisinden çok faydalanmıştır. Eskişehirspor'un da ona büyük faydaları olmuştur.  Futbol dünyasında transfer doğal bir olay. Futbolcunun da bizlerin de farklı  kulüplerle görüşmeleri oluyor. Şartlar oluşursa bu tarz transferler  gerçekleşebilir."