'Erkan'ın çenesi değil ayakları konuşsun'

Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşcan, Trabzonspor'a transfer olan Erkan Zengin hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

'Erkan'ın çenesi değil ayakları konuşsun'
'Erkan'ın çenesi değil ayakları konuşsun'
GİRİŞ 02.05.2015 16:50 GÜNCELLEME 02.05.2015 16:50

Devre arasında Trabzonspor'a sattıkları Erkan Zengin hakkında konuşan Mesut Hoşcan, "Oyununa baksın. Oyun yetenekle olur. Ayak ve beynin getirdiği yetenekleolur çene ile olmaz" ifadelerini kullandı.

İşte Hoşcan'ın Erkan Zengin hakkındaki o sözleri...

'ERKAN ZENGİN'İN ÇENESİ İLE DEĞİL AYAKLARI KONUŞSUN!'

Erkan Zengin ‘Beni mal gibi sattılar’ dedi. Duyduğunuzda ne hissettiniz?

Bu açıklamayı duyduğumda çok üzüldüm. Aynı Erkan Zengin 2 yıl önce ‘Benim yıldız olmamı sağlayan Eskişehirspor camiasıdır' diyen bir kardeşimizin farklı yorumlara girmesi doğru değil. Türk futboluna hizmet etsin. Camiaların arasına girmesini asla doğru bulmuyorum. Oyununa baksın. Oyun yetenekle olur. Ayak ve beynin getirdiğiyetenekle olur çene ile olmaz. Kendisi şu an Türkiye’nin saygın bir kulübünde çok da iyi şartlarda orada. Zamanında söyledikleri nedeniyle böyle davranıyor olabilir. Bunlar genç. Yapacağı tek şey var. Futboluna bakacak.

Eskişehir, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Erkan Zengin olayında neler yaşandı?

Bu iş tamamen ekonomik. Bir yerde bu rakam var diğer tarafta yok. Futbolcular da kusura bakmasın. Bedava oynamıyorlar. Erkan Eskişehir’de çok ciddi paralara oynuyordu. Erkan nasıl kendisini düşünüyorsa kulüp de kendisini düşünür. Bu işin doğası bunu gerektirir.

KAYNAK: TRTSPOR