Eskişehir cephesi: : 3 puanımız gasp edildi

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, 2-1 yenildikleri Galatasaray maçından sonra sert ifadeler kullandı.

Eskişehir cephesi: : 3 puanımız gasp edildi
Eskişehir cephesi: : 3 puanımız gasp edildi
GİRİŞ 10.02.2015 04:45 GÜNCELLEME 10.02.2015 04:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Galatasaray mağlubiyeti sonrası sert açıklamalarda bulundu. Maçın hakemi Halis Özkahya'ya yüklenen Hoşcan, "3 puanımız gasp edildi" diyerek tepkisini dile getirdi.

Galatasaray maçınadan 3 puan ile ayrılmak diyen Hoşcan, "İstediğimiz olmadı. Konuşacak çok şey var ama artık bunun yorumuna girmek istemiyorum. Bir kaç pozisyon var. Hakemler herhalde bunu değerlendirecektir. Puan sıralamasındaki yerimizin iyi olmadığını söylüyorum. Biraz daha dikkat edilmesini istiyorum. Galatasaray'a başarılar diliyorum. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık" diye konuştu.

HOŞCAN'DAN HAKEMLERE TEPKİ

Hakemlere tepki gösteren başkan Hoşcan, "Hakem 2 tane net penaltı pozisyonumuzu vermedi. Bu çok net görülüyor. Biraz dikkat etmek lazım. Ortada bir emek var. Hakem hatalarını ortada konuşmak istemedik. Gerekli mercilere şikayetlerimizi yaptık. Buna rağmen 2 net penaltımız verilmedi. Bu akşam 3 puanımızın gasp edildiğini düşünüyorum" ifade etti.

 

YORUMLAR 5
  • taraftar 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam hangi maçı izlemiş acaba? Hayır izleyin pozisyonları tv den sonra konuşun hep aynı muhabbet yenilince.
    Cevapla
  • hmrc 9 yıl önce Şikayet Et
    maçı izlemesek doğru sanacam
    Cevapla
  • aslan kıral 9 yıl önce Şikayet Et
    gs ında penaltısını vermedi sayın hoşçan buna ne demeli ama türkiyede şu gerçek varki büyük balık küçük balığı yutuyor bu hakemlerle türk futbolu 1 cm ileri gitmeyeceği kesin
    Cevapla
  • cim bom lu 9 yıl önce Şikayet Et
    aslan mı rumuzlu arkadaş mustafa yumlunun ceza sahası içeresinde sağ kolu ile topu dışarı yönlendirmesine bir bak sonra yorumunu yaz
    Cevapla
  • aslan mı 9 yıl önce Şikayet Et
    Hangi penaltısını vermedi gaassarayın aslan kıral bey?
    Cevapla