Erkan Zengin bombası patlıyor! İşte yeni adresi

Trabzonspor, sezon başında da gündeme gelen Erkan Zengin için Kırmızı-Siyahlı kulübün kapısını çaldı.

Erkan Zengin bombası patlıyor! İşte yeni adresi
Erkan Zengin bombası patlıyor! İşte yeni adresi
GİRİŞ 13.12.2014 11:37 GÜNCELLEME 13.12.2014 16:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Avrupa Ligi’nde Legia Varşova deplasmanından eli boş dönmesine karşın grubu ikinci sırada bitirip bir üst tura çıkan Trabzonspor, ara transfer için kolları sıvadı.

Daha önce de gündeme gelen Eskişehirli oyuncu Erkan Zengin’i, Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda listeye alan yöneticilerin, transfer konusunda önemli adımlar attığı ortaya çıktı.

Yanal’ın Eskişehir’den eski öğrencisi olan Zengin’in takıma oldukça katkı sağlayacağını Bordo-Mavili kurmaylara söylediği, yönetimin de görüşme yaptığı Kırmızı-Siyahlı kulüple büyük ölçüde anlaşmaya vardığı belirtildi.

Yanal’ın da eski öğrencisini ikna ettiği öğrenilirken, ocak ayında transferin gerçekleşeceği kaydedildi. Öte yandan Trabzonspor’un Erkan Zengin’in yanı sıra birkaç oyuncu ile daha temas halinde olduğu bildirildi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 1
  • bekir tanyel 9 yıl önce Şikayet Et
    Ersun yanal FB.ye gitti eses den alper potuk'u götürdü, şimdi TS. ye gitti şimdi de erkan zengine kancayı taktı yazık bu eskişehir'e, birkaç iyi topçumuz vardı onları da talan ediyorlar bu iş yürekle değil para babalarının insafına kaldı...
    Cevapla