Eskişehirspor başkanına sözlü saldırı

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada Fenerbahçe taraftarının sözlü saldırısına maruz kaldı.

GİRİŞ 30.11.2014 22:53 GÜNCELLEME 30.11.2014 22:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Fenerbahçe maçının ardından basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada kendisine laf atan ve Fenerbahçe taraftarı olduğunu ifade eden bir kişi ile tartıştı. Tartışma sırasında Başkan Hoşcan polislerden taraftarın çıkartılmasını istedi.

Eskişehirspor'un çok güzel bir oyun sergilediğini belirten Başkan Hoşcan, Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Hakem hataları ile ilgili yorumu burada yapmak zorunda kalıyorum. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in ne kadar duyarlı olduğunu biliyoruz. Ama hakemlerin verilen kararlarda cesur olmasını bekliyoruz. Son dakikaya kadar bekletilip 90+5. dakikada böyle bir kararla haklı olan galibiyetin bu kadar engellemesini esefle kınıyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • Aliihsan 9 yıl önce Şikayet Et
    90+5 degil baskan 90+15 dürüst olun dürüst herseyi kendinize yontmayin dürüst olun ilk SOW,un pozisyonuna penalti verilseydi böyle konusacakmiydin acaba hep baskalarimi suclu siz cokmu masumsunuz bir öz elestiri yasaniz nasil olur
    Cevapla
  • ... 9 yıl önce Şikayet Et
    madem o kadar duruslukten bahsediyorsun, volkanin ilk dakikalarda ceza alani disinda topa elle mudahale etmesine niye birsey demiyorsun?? net pozisyon ve kirmizi kart! elestiriden once kendimizi bir tartmak lazim...
    Cevapla