Ertuğrul Sağlam'dan şok iddia!

Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmanın uzatma bölümlerinde sarı-lacivertli takım lehine verilen penaltıyı eleştirdi.

Ertuğrul Sağlam'dan şok iddia!
Ertuğrul Sağlam'dan şok iddia!
GİRİŞ 30.11.2014 23:55 GÜNCELLEME 30.11.2014 23:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ertuğrul Sağlam yaptığı açıklamada, "Güzel bir maç olduğu için iki takım futbolcularını tebrik ediyorum. Kendi oyuncularıma ayrı teşekkür etmek istiyorum. İyi oynadık, kazanmayı hak ettik. Maalesef futbolda bu tür olaylar yaşanıyor. Bu sene İstanbul'da Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları oynadık. Üç maçta da kaybetmedik ama kazanacağımız maçlar oynadık. 

Galatasaray maçında ofsayt kararı var, Beşiktaş maçında golümüz ve penaltımız verilmedi. Rakibin golü ofsayttı. Fenerbahçe maçında da olanları gördük. İçeride pozisyonu seyrederken gördüm, Tolga Özkalfa pozisyona çok yakın. Berkay'a gelen top sonrası 'Penaltı değil, ben pozisyonu gördüm' der gibi duruyor... Sonra neden kararını değiştiriyor? Bir izlenirse herkes görecek. Hoş olmadı" diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • Bahadır 9 yıl önce Şikayet Et
    Bursa maçında fenerin ofsaytla ilgisi olmayan iki net pozisyonu kesildi kimse gıkını çıkarmadı. Gs ye gol öncesi uyuduruk birçok fauller verildi ceza alanı dışında yine kimsenin gıkı çıkmadı.
    Cevapla
  • Cemal Sarı 9 yıl önce Şikayet Et
    tamam penaltı penaltı değil ama önceki penaltı neden söylenmiyor. geçen hafta bursada iki karşı karşıya pozisyon ofsayt diye kesildi ses yok. hadi emre çok agresif diye oyundan at kimse bişey demez. ama ben yanlış anladım diyerek bir oyuncu direk kırmızı kartla atılır mı? Hata hata üstüne.
    Cevapla
  • Muhittin 9 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul Sağlam'a yazık olmasın, ülkenin sayılı teknik adamlarından....
    Cevapla
  • fatihin nesli 9 yıl önce Şikayet Et
    eskişehir kazansa iyi olacaktı fakat pozisyon penaltı ertuğrul hocam. ona diyecek söz yok.
    Cevapla
  • BoluBeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    İyide Hoca, Senin oyuncunun Emenike ile ceza sahsındaki mücadelesinde kolları açık olarak topu kesmesini neden anlatmıyorsun. Adaletse, haksa eşit dağıtın. Dürüst olmk lazım. Seni de dürüst bilrim. Görmediğini kabul ediyorum.
    Cevapla
  • ADALET 9 yıl önce Şikayet Et
    peki kardeşim volkanın ceza sahasındaki pozisyonu direk kırmızı kart değilmi.ceza sahası dışında elle tutuyor.madem tarafsızsa tarafsız konuşalım.emenike ile mücadelesinde iki futbolcuda elleriyle mücadele ediyor ve mücadele sonrası düşüyorlar.penaltı verilebilirde verilemezde.kesin 100 de yüz penaltı diyemezsin o pozisyona.ama fenerin kullandiği penaltıya yüze 100 penaltı değil dersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle