Tarık ve Erkan için sürpriz teklif açıklandı!

Eskişehirspor Asbaşkanı Mehmet Akman, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un peşinde olduğu Tarık ve Erkan için konuştu.

Tarık ve Erkan için sürpriz teklif açıklandı!
Tarık ve Erkan için sürpriz teklif açıklandı!
GİRİŞ 12.08.2014 15:16 GÜNCELLEME 12.08.2014 15:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Eskişehirsporlu Tarık Çamdal ve Erkan Zengin için kırmızı siyahlı kulübün asbaşkanı Mehmet Akman önemli açıklamalar yaptı.

BEŞİKTAŞ, TRABZON VE İKİ BUNDESLIGA TAKIMI

Erkan Zengin ve Tarık Çamdal için Galatasaray'ın yanı sıra Beşiktaş ve Trabzonspor ile Almanya Bundesliga 1'den iki takımın teklifi olduğunun belirten asbaşkan Akman, "Somut bir şey yok şu anda. Transferler enteresan gidiyor. Son dakikaya kadar transferler devam ediyor. Bakalım süreç neyi gösterecek. Beşiktaş ve Trabzonspor'dan futbolcu takası teklif ediliyor; ama biz bize önerilen değil, bizim ihtiyacımız oyuncuyu alırsak ancak takas formülüne sıcak bakarız. Örneğin Alper Potuk transferinde takasta gelen Bienvenü vardı. Biz hiçbir fayda sağlayamadık. Bizim istediğimiz oyuncuyu kulüpler vermiyor. Bu nedenle biz transfer için rakamı nakit olarak alırız. Ya da istediğimiz oyuncuyu alırız. İkisi de olmazsa transferler gerçekleşmez" diye konuştu.

"ALMANLARIN TEKLİFİ DAHA İYİ"

İki futbolcu için Alman takımlarından gelen tekliflerin daha cazip olduğunu belirten Mehmet Akman, "Biz sadece kulübün menfaatleri açısından değil, futbolcuların fikirleri açısından da bakıyoruz. Bir kaç gün içerisinde bu transferler gerçekleşmezse zaten biz futbolcularımızı satma konusunu kapatacağız. Her iki futbolcumuz da bizimle devam edecek" dedi.

KAYNAK: RADYOSPOR
YORUMLAR 1
  • ercan aykan 9 yıl önce Şikayet Et
    AFERİN ADAMA..EN AZINDAN "BİZ İSTERSEK OLUR, İSTEMESSEK OLMAZ" DEME CESARETİNİ GÖSTEREBİLİYOR.... Trabzonspor olarak biz elimizden uçan yıldızları yok pahasına yada pahasız olarak verdik hiçde bu gibi konuşmalar yapamadık. El oğlu geldi ne kdar öngördüyse verdi yada bedava alıp giti...yapacak bişe yok GÜÇ herşey olduğu bu devirde altta kalanın canı çıkıyor işte...
    Cevapla