Es-Es'ten F.Bahçe'ye Sağlam cevabı!

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Sıtkı Saraç, F.Bahçe'nin teknik direktör adayları arasında gösterilen Ertuğrul Sağlam iddialarına cevap verdi.

Es-Es'ten F.Bahçe'ye Sağlam cevabı!
Es-Es'ten F.Bahçe'ye Sağlam cevabı!
GİRİŞ 11.08.2014 13:59 GÜNCELLEME 11.08.2014 13:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, "Geçen sezondan daha iyi bir takım olacağız. Sezon başlayana kadar bir-iki takviye daha yapabiliriz" dedi.

Saraç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un Avusturya kampının devam ettiğini hatırlattı.

Siyah-kırmızılı futbolcuların lige en iyi şekilde hazırlandığını ifade eden Saraç, "Takımımız lige hazır şekilde Eskişehir'e gelecek. Geçen sezondan daha iyi bir takım olacağız. Sezon başlayana kadar bir-iki takviye daha yapabiliriz" diye konuştu.

"Sağlam, Eskişehir'de mutlu"

Saraç, teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam hakkında spekülatif haberlerin bulunduğunu bildirdi.

Sağlam'ın prensipli ve ilkeli bir teknik adam olduğunu anlatan Saraç, şöyle konuştu:

"Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ı, yönetim ve Eskişehirspor camiası olarak çok seviyoruz. O da Eskişehir'de çok mutlu. Her zaman onun arkasındayız. Sağlam'ın Eskişehirspor'da yapacağı çok işler var. Onu hiçbir yere bırakmayız. Böylesine başarılı bir teknik adamın adının farklı takımlarla anılması gerçeği yansıtmıyor."

YORUMLAR 1
  • celal okur 9 yıl önce Şikayet Et
    Başkan Aziz OLDUKTAN SONRA....... Fb. de hiçbir teknik adam rahat rahat görevini yapamaz! adam sanki kral! Ersun yenal takımı şampiyon yapmış, daha ne yapsın ki? esas kendine baksın başkan! onun yüzünden avrupa kupalarına gidemiyor fb!
    Cevapla