Welliton’dan Es Es'e büyük şok!

Funes Mori transferiyle dikkatleri çeken Es Es, Brezilyalı forvet Welliton’u da şehre getirerek büyük yankı uyandırmıştı.

Welliton’dan Es Es'e büyük şok!
Welliton’dan Es Es'e büyük şok!
GİRİŞ 02.08.2014 12:31 GÜNCELLEME 02.08.2014 12:31

Ertuğrul Sağlam’la çıtayı yükseltmek için kolları sıvayan Eskişehirspor’da gündem hayli yoğun. Kırmızı- Siyahlılar, bir yandan takımın yıldızlaşan isimleri Tarık Çamdal ve Erkan Zengin’e gelen teklifleri değerlendirirken diğer taraftan da takviye çalışmalarını sürdürüyor. 

Funes Mori transferiyle dikkatleri çeken Es Es, Brezilyalı forvet Welliton’u da şehre getirerek büyük yankı uyandırmıştı. Fakat 27 yaşındaki oyuncunun ikna edilememesi ve Rusya’ya dönmesi kafalarda soru işareti bırakmıştı.

Görüşmeleri yürüten menacerine bu konuda dert yanan Welliton’un Eskişehir Yönetimi’nin değişik isteklerinden sıkıldığını söylediği öğrenildi. İşte, Welliton’un menaceri Serkan Kulup’a transferle ilgili söylediği sözler:

Sağlam için gelirim ama...

“Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’la görüştüm. Etkilendim. Çok düzgün bir insan. Onunla çalışmak isterdim. Ama görüşmelere başladığımız ilk günden bu yana yönetim sürekli farklı şeylerle geliyor bana. Ben bugün gelip imza atsam, yarın hoca giderse ne olacak. Bir takımda bir kişi konuşur. Ancak Eskişehirspor’da birçok kişi konuşuyor. Bu anlayışla transfer olmam çok zor.”

KAYNAK: FANATİK