Ertuğrul Sağlam'dan Gazze duası

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'dan Gazze açıklaması.

Ertuğrul Sağlam'dan Gazze duası
Ertuğrul Sağlam'dan Gazze duası
GİRİŞ 22.07.2014 18:34 GÜNCELLEME 22.07.2014 18:34

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Şu mübarek günleri yaşadığımız dönemde Müslüman kardeşlerimizin katliamlara, işkencelere, çok büyük sıkıntılara maruz kalması hepimizi üzüyor" dedi.

Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, son dönemde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Gazze'de, Suriye'de, Irak'ta, Orta Asya'da Müslümanlar'ın çok büyük sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:

"Şu mübarek günleri yaşadığımız dönemde Müslüman kardeşlerimizin katliamlara, işkencelere, çok büyük sıkıntılara maruz kalması hepimizi üzüyor. Birçok Müslüman'ın Ramazan Bayramı heyecanı ve sevincini yaşamaya başladığı dönemde oradaki Müslüman'ın 'kadın, yaşlı, çocuk' demeden bu denli işkenceye maruz kalması hepimizi üzüntüye boğuyor. Onlar için dua etmek ve bu sıkıntıların son bulmasını istiyoruz. Bunun için daha fazla şeyler yapmak lazım. Çocuk her yerde çocuk, yaşlı her yerde yaşlıdır. Hiçbir yaşlının, çocuğun bu türlü olaylara karşılaşmasını kimse istemez. Dünyada bu tür olayların son bulmasını istiyoruz. En kısa zamanda bu olaylar son bulur, oradaki insanlar da bu kadar sıkıntının ardından rahat ve huzur içinde yaşar."