Bülent Uygun ve Ümit Karan'a şok dava!

CAS’ın Eskişhirspor’un cezasına onamasına kulüp cephesinden sert tepki geldi. Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bülent Uygun ve Ümit Karan'a şok dava!
Bülent Uygun ve Ümit Karan'a şok dava!
GİRİŞ 07.07.2014 16:07 GÜNCELLEME 07.07.2014 16:25
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gün Ortası’na katılan Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, “Biz çok iyi savunma yaptık. Beklentimiz CAS’ın cezayı bozmasıydı. Bu tarihimize sürülmüş bir kara leke” dedi.

Ceza nedeniyle çok üzgün olduğunu ifade eden Saraç, “Bülent Uygun ve Ümit Karan nedeniyle bize kara bir leke sürüldü. Hem Uygun’a hem de Karan’a büyük tazminat davaları açacağız” diye konuştu.

 

YORUMLAR 10
  • sami tümer 9 yıl önce Şikayet Et
    acaba. acaba türkiye ts için mi yandı aziz başkan için mi yandı düşünün bakalım
    Cevapla
  • macit pekseçer 9 yıl önce Şikayet Et
    Dik durmak mı?. Sözlükte dik durmanın karşısında Namus davası deyip sonra vaz geçmek mi yazıyor? Nasıl dik duruş bu? Dik duruş şu olurdu mesela :UEFA cezayı çaktıktan sonra :madem ceza verdiniz haksızlık yaptınız bizde sizin organizasyonlarınıza belli süre(cezadan sonra da) katılmıyorum ! Deseydiniz şike yaptığınızı bal gibi bilen ben ve benim gibiler bile ( işte dik duruş , bravo ) derdik. Hem UEFA'dan kazanacağın paraları hesapla ! Sonra verdiğin dilekçeyi geri çek , para için takla üstüne takla sonra dik duruş de !
    Cevapla
  • Cenk Belcika 9 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Sasirmadim, Turkiyenin ne zaman isleri duzgun gitti ki? Hem politika yonden, hem beyin yonden, hem spor yonden? Herseyimiz tepe taklak, Insallah bu gunleri birdaha gormeyiz. Bu ulke cok acilar cekti 1960'ina kadar ulkedeki insanlar hacca gidemiyorlardi, camiye gidemiyorlardi, alimleri evliyalari olduruyorldi, bu ulke boyleydi bir zamanlar, Spor'da malesef son surat basarisiz futboldan anlamiyan insanlardan kurulu malesef
    Cevapla
  • macit pekseçer 9 yıl önce Şikayet Et
    bravo!. darısı Anadolu yakasında kurulu olup kulüp olmaktan çıkıp kişi mülkü olmaya doğru giden ekibin genel kurulunun başına
    Cevapla
  • sebahattin cebi 9 yıl önce Şikayet Et
    SONUNA KADAR TAKIPCINIZ OLACAĞIZ. bakalım ne kadar sozunuzun erısınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle