Eskişehirspor hazırlıklara başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı.

Eskişehirspor hazırlıklara başladı
Eskişehirspor hazırlıklara başladı
GİRİŞ 01.07.2014 19:48 GÜNCELLEME 01.07.2014 20:29

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde toplanan futbolcular ve teknik heyet, ilk antrenmanını yaptı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam gözetimindeki idmana, yeni transferler Ali Şaşal, Birol Parlak, Berkay Dabanlı, Mirkan Aydın, Vedat Mirqui de katıldı. Kayserispor ile anlaşan Antrenör Mutlu Topçu'nun yerine teknik heyette Ümit Bozkurt yer aldı. Sakatlığı bulunan Jerry Akaminko ve izinli olan Henri Bienvenu ise çalışmaya katılmadı.

Antrenman, koşu ve egzersiz hareketleriyle sona erdi.

- "CAS'taki duruşmadan güzel bir haber bekliyoruz"

Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonunun Eskişehirspor'a ve spor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Eskişehirspor'un, geçen sezon aldığı sonuçlarla Avrupa kupalarına katılma hedefini yakaladığını ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:

"CAS'taki duruşmadan da güzel bir haber bekliyoruz. Hak ettiğimiz Avrupa kupalarında oynama mutluluğunu yaşamak istiyoruz. Önümüzdeki sezon amacımız ortada. Avrupa kupalarında oynamayı bir gelenek haline getirmiş ve her yıl hedefini yükselten bir takım olmak için bu yılları iyi kullanmalıyız. Büyük hedefleri kovalayacak bir Eskişehirspor oluşturmak için önümüzdeki sezonu çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Geçtiğimiz sezondan daha iyi ve izleyene keyif veren bir Eskişehirspor'u hedefliyoruz. İleri uca iki ya da üç çok iyi oyuncu transfer ederek ofansif anlamdaki eksikliğimizi gidermeye çalışacağız."

Sağlam, 27 Temmuz'a kadar Eskişehir'de çalışmalarını sürdüreceklerini ve 31 Temmuz'dan itibaren Avusturya'da iki hazırlık kampı yapacaklarını sözlerine ekledi.