Sanica Boru Elazığspor uçak giydirdi

Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor'un renkleri ve amblemi Onur Air tarafından bir uçağa giydirildi.

Sanica Boru Elazığspor uçak giydirdi
Sanica Boru Elazığspor uçak giydirdi
GİRİŞ 22.11.2012 15:13 GÜNCELLEME 22.11.2012 15:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kulübün genel menajeri Özgür Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırladığı uçak giydirme projesinin, Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk ve sponsorları Sanica Boru tarafından verilen destekle hayata geçtiğini bildirdi.

İspanya'da Barcelona ve İngiltere'de Manchester United kulüplerinde bu projenin benzerinin olduğunu, Türkiye'de ise bordo-beyazlı kulübün bir uçağı giydirdiğini vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti:

''Şehrin ve kulübün adını statların dışında duyurmak için yapılan bir projedir. Dünyada iki örneği var, Türkiye'de ilk olarak Sanica Boru Elazığspor bunu başarmıştır. Hazırlanan uçakta takımın amblemi, kapı kısmında yer alıyor. Uçak kuyruk kısmına kadar tamamen bordo-beyaz renklerle giydirildi. Projeye her zaman destek veren kulüp başkanımız Selçuk Öztürk, sponsorumuz Sanica Boru ve Onur Air ile yine projeye katkı sunan Elazığ Valisi Muammer Erol, belediye başkanı Süleyman Selmanoğlu ve diğer yetkililere de teşekkür ediyorum.''

Öztürk, uçağın bugün saat 17.30'da Elazığ'a geleceğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Atilla Türkoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    bari durumun durum olsa.... önce bir takımın haline bak. sen ne havalardasın kardeşim. takım küme düşme eşiğinde sen hala cafcafda ve para işindesin. bırakıp gitseniz olmazmı. ne yönetim yönetime benziyor ne de teknik heyet. yazık elazığımıza.
    Cevapla
  • Osman Demir 11 yıl önce Şikayet Et
    takımın durumuna bak birde..... takım ligin dibine demir atmış ve küme düşüyor sen hala reklam peşindesin. ligin üçte biri bitti. sen bu takımı kurtarmanın yollarına bakmıyorsun reklam peşinde koşuyorsun. bu ne densziliktir ya. elazığı zaten bilen biliyor. siz bu takımı bu hale getirmekle birde elazığın ismini karalıyorsunuz. iş mi yapıyorsunuz ALLAH aşkına. reklamla filan uğraşıp para kazanacağınız yerde takımı kurtarın.
    Cevapla