Elazığspor, Galatasaray maçına kilitlendi

Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında, 27 Nisan Pazar günü sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Elazığspor, Galatasaray maçına kilitlendi
Elazığspor, Galatasaray maçına kilitlendi
GİRİŞ 22.04.2014 21:23 GÜNCELLEME 22.04.2014 21:23

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve istasyon çalışmalarının ardından, dar alanda kısa pas ve çift kale maç ile sona erdi.

Antrenmana sakatlığı bulunan Ali Gökdemir katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Bilica, takımdan ayrı koşu yaptı.

Okan Buruk, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına başlarken hedeflerinin bir an önce küme düşme hattından uzaklaşmak olduğunu ve bazı maçlarda bunun fırsatını yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini belirtti.

Takım olarak hala tehlike bölgesinde yer aldıklarını aktaran Buruk, şöyle konuştu:

"Elimizde olan şansları bu şekilde harcamak bizi üzüyor. Zor bir maratonun içerisindeyiz. Şu an 15. sıradayız, kümede kalmış durumdayız. Biz yedi puanlardan buralara geldik, ikinci yarı çok iyi bir çıkış yaptık. Bundan sonra her maç bizim için final olacak. Özellikle seyircimizin önünde oynayacağımız Galatasaray maçı bizim için önemli. Rakiplerimizin aldığı puanları gördükten sonra da Galatasaray maçında kazanacağımız puanlar bizim için çok daha önem kazandı. Onun için çok iyi hazırlanıp, yüksek konsantrasyonda bu maça çıkmayı hedefliyoruz."

Bugüne kadar hep en iyisini yapmaya çalıştıklarını ve takımı 7 puandan, 31 puan seviyesine getirmenin kendileri için önemli olduğunu ifade eden Buruk, "Bu kötü bir puandeğil. Özellikle son 4 haftada alacağımız iki galibiyetle ligde kalma şansımızın çok yüksek olacağını düşünüyorum. O yüzden kötü bir gidişatımız yok. Hiç maç kaybetmek istemiyoruz ama işin gerçeğine baktığınızda zaman zaman kazanacaksınız ve de kaybedeceksiniz."