Okan Buruk: Deniz Yılmaz sezon sonu...

Galatasaray'la anlaştığı öne sürülen Sanica Boru Elazığspor'un genç golcüsü Deniz Yılmaz için, doğu temsilcisinin teknik direktörü Okan Buruk önemli açıklamalar yaptı.

Okan Buruk: Deniz Yılmaz sezon sonu...
Okan Buruk: Deniz Yılmaz sezon sonu...
GİRİŞ 06.03.2014 14:33 GÜNCELLEME 06.03.2014 14:33

Buruk, "Deniz'in kalitesi tartışılmaz. Gerçekten ligin önemli Türk oyuncusu oldu bana göre. Attığı goller çok önemli. Onur'un da performansı çok önemli. Deniz, hem antrenmanlarda hem maçta çok iyi çalışıyor. Kendine hedef çizdi. Saha dışında çok iyi bir insan, saha içerisinde de çok iyi profesyonel. A Milli Takım'a aday bir oyuncu. Ben en kısa sürede oralarda olacağına inanıyorum" dedi.

SEZON SONUNDA OLABİLİR

Buruk, devre arasında Deniz'e bir iki teklif geldiğini belirterek, "Şu an için burada kalmasının daha doğru olduğunu düşündük. Takıma katkısı ve bu seneki çıkışını sürdürmesi anlamında kalmasının daha iyi olacağını düşündük. Ama elbette sezon sonunda teklifler gelebilir. Bu temposunu sürdürürse, sürdüreceğine inanıyorum. Çok iyi çalışıyor. Sezon sonunda karar verilebilir. Sezon sonunda teklifler olacaktır" diye konuştu.

GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜ?

Okan Buruk, başarıyla başlayan teknik direktörlük kariyeriyle ilgili olarak, "Bir gün Galatasaray teknik direktörlüğü sizin için hedef midir?" sorusuna, "Şu anda tüm gücümle Elazığspor'un başarısı için çalışıyorum. Benim tek konsantrasyonum tamamıyla Elazığspor'a yönelik. Bu sezon sezonu en iyi şeklide bitirmek gerekir. Önce yaptığımız işi bitirmek gerekir. Başarıyla tamamlamak gerekir. Elbette her teknik direktör gibi bizim de hayallerimiz var. Bahsettiğiniz hedefte bizin hayallerimizden bir tanesi" dedi.

KAYNAK: RADYOSPOR