Elazığspor'da davul zurnalı antrenman

ELAZIĞSPOR, Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürdüğü bugünkü antrenmana gelen davul zurnalarla gelen taraftarlar futbolculara moral verdi, futbolcular davul zurna eşliğinde halay çekip çifte telli oynadı.

Elazığspor'da davul zurnalı antrenman
Elazığspor'da davul zurnalı antrenman
GİRİŞ 21.02.2014 18:19 GÜNCELLEME 21.02.2014 18:19

Elazığspor, pazartesi günü evinde karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bugün sürdürdü. Akşam saatlerindeki antrenmana gelen taraftarlar; baklava, davul zurna getirerek futbolculara moral verdi. Antrenman bitiminde Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, taraftarlarla birlikte halay çekerken, bazı futbolcularda saha içinde halaya eşlik etti. Kaleci İvesa oynadığı çifte telli ile büyük beğeni toplarken, Serdar Gürler de davul çaldı. Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, son haftalarda aldıkları sonuçtan memnun olduklarını belirterek şöyle dedi:

"Bu arada Fenerbahçe Spor Kulübü'nü de Elazığ'da ağırlamaktan mutlu olacağız. Biliyorsunuz geçen sene stadımız bakımda diye içerideki maçımızı İzmir'de oynamıştık. Süper ligde ilk kez ağırlayacağız. Onun da vermiş olduğu bir mutluluk var büyük bir camia. İnşallah Pazartesi günü Elazığspor adına hayırlı bir sonuç alırız. Taraftarlar kötü tezahüratlarda bulunmamalı. Çühnkü ağır cezalar ödedik."

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, tırmanma sürecinde olduklarını belirtirken şunları söyledi:

"İlk başta iyi gidişat bizi çok mutlu ediyor. Ama tabi ki bu işin daha başındayız, hepimizin bunu bilmesi gerekiyor. Daha bu işe yeni başladık. Tırmanma sürecindeyiz. O yüzden bu ciddiyetle hem antrenmanlarımız devam ediyor, hem hazırlıklarımız devam ediyor. Elazığ halkının, Elazığ şehrinin yanımızda olması ve böyle destek vermesi bizi ayrıca sevindiriyor. Burada bizimle birlikte olmaları hem oyuncularımızı motive ediyor, hem de gelecek için birlikte hareket etme adına bize büyük bir destek veriyor. O yüzden teşekkür ediyorum. İnşallah aynı şekilde Fenerbahçe maçında daha sonraki maçlarda böyle birlikte hep beraber hem ligde tutacağız hem daha üst sıralara çıkacağız."