Okan Buruk'tan F.Bahçe'ye gözdağı!

Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile pazartesi günü sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Okan Buruk'tan F.Bahçe'ye gözdağı!
Okan Buruk'tan F.Bahçe'ye gözdağı!
GİRİŞ 20.02.2014 18:24 GÜNCELLEME 20.02.2014 18:24

Teknik direktör Okan Buruk, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takım olarak son haftalarda sergiledikleri oyunla iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, bu çıkışı Fenerbahçe maçında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Her maçın final havasında olduğunu dile getiren Buruk, rakibin ne kadar güçlü olduğunun kendileri için önemli olmadığını ifade ederek, "Önemli olan alacağımız puanlar ve oynayacağımız oyun. Tabii ki rakibimizi iyi analiz edeceğiz, güçlü olduğunu biliyoruz ama sahamızda oynadığımız maçlarda başarılı bir performansımız var. Bunu sürdürmek gerekiyor. Bu bağlamda, her maçta olduğu gibi Fenerbahçe'ye karşı da kazanmak için oynayacağız. Bu maçtaki hedefimiz 3 puan" diye konuştu.

Elazığspor'un son haftalarda sergilediği oyunla adından söz ettirmeye başladığını vurgulayan Buruk, "İyi giden bir performansımız var. Hem oyun olarak hem skor olarak hem puan olarak yukarılardayız. O yüzden hedefimiz, bu çizgide devam etmek. İnşallah alacağımız puanlarla da Elazığspor'un ismini bu haftada da konuşturacağız" dedi.

Buruk, takımda Özgür Özkaya ve İbrahim Kaş dışında herhangi bir eksik bulunmadığını sözlerine ekledi.

- İdman

Buruk yönetimindeki idmanda futbolcular, ısınma koşusunun ardından istasyon ve pas çalışması yaptı.

Bir grup taraftar, takımın son haftalarda gösterdiği başarılı performansın sona ermemesi için oyunculara, antrenman öncesinde nazar boncuğu taktı.

Taraftarlar, futbolculara ve teknik heyete baklava ikram etti.