Çin’de gündem Anderson Talisca...

Beşiktaş’ta iki sezon boyunca kiralık olarak forma giyen Talisca, bu sezon Çin Ligi’nde gösterdiği kötü performans ile takımının beklentilerini karşılayamadı. Talisca, kötü performansının kurbanı olurken medya ve taraftarların da bir numaralı hedefi haline geldi.

Çin’de gündem Anderson Talisca...
Çin’de gündem Anderson Talisca...
GİRİŞ 30.10.2019 19:13 GÜNCELLEME 30.10.2019 19:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çin Ligi’nde Guangzghou Evergrande’de forma giyen eski Beşiktaşlı futbolcu Anderson Talisca, manşetlerden hiç düşmüyor...

 

 

Çin Ligi’nde lider olan Guangzghou Evergrande, 13 maçlık galibiyet serisi geçtiğimiz hafta karşılaştığı, Henan Jianye ile oynanan ve 2-2’lik sonuçla biten müsabaka sonucunda sona ermişti.

Karşılaşmaya ilk 11 olarak başlayan Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca, takımının ilk yarıda 2-0’lık skorla geriye düşmesinden sonra teknik direktör Fabio Cannavaro tarafından maçın devre arasında oyundan alınmıştı. Talisca’sız geçen ikinci yarıda Evergrande, maça beraberliği getirmeyi başardı ve 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

 

 

TAKIMIN YEMEĞİNE KATILMADI!

Devre arasında oyundan çıkan Anderson Talisca, teknik direktör Fabio Cannavaro’ya tepki gösterdi ve takımın maçtan sonra düzenlenen yemeğine katılmadı.

Talisca’nın bu tutumu karşısında teknik direktör ve yönetimin, futbolcunun geleceği hakkında nasıl bir yol izleyeceği henüz bilinmiyor.

"TAKIMA HİÇ KATI VERMİYOR!"

Çin medyasında bir numaralı gündem haline gelen 25 yaşındaki futbolcuyu medyanın yanı sıra takımın taraftarları da yoğun bir şekilde eleştiriyor.

KAYNAK: ASİSTANALİZ
YORUMLAR 5
  • Murat b 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon a gel
    Cevapla
  • Burak 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkan taliscayı Beşiktaş’a getir
    Cevapla
  • Alper 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs ye gelsin.
    Cevapla
  • musa 4 yıl önce Şikayet Et
    gs li değilim ama sen hiç real madridde ispanyol futbolcu az diye bir eleştiri gördünmü ? bu sorun sadece Türkiyede var ne olcak yabancı olsun başarılı olsun başarısızlığı eleştir!
    Cevapla
  • izmitli 4 yıl önce Şikayet Et
    kim o gs pardon hani şu ilk 11de hiç türk olmayan yabancı takımdı dimi
    Cevapla