Podolski: Japonya'yı İstanbul ile kıyaslayamam

Kariyerini Japonya'nın Vissel Kobe takımında sürdüren Galatasaray'ın eski futbolcusu Lukas Podolski, Japonya'daki hayatı hakkında konuştu.

Podolski: Japonya'yı İstanbul ile kıyaslayamam
Podolski: Japonya'yı İstanbul ile kıyaslayamam
GİRİŞ 20.07.2018 17:47 GÜNCELLEME 20.07.2018 17:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Japonya'nın Vissel Kobe takımında forma giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Lukas Podolski, kariyeri ve Japonya'daki yaşantısı hakkında açıklamalarda bulundu.

''SEVMEDİĞİM TEK ŞEY SUŞİ''

Alman futbolcu, ''Japonya'da her şey üst seviyede. İlk başlarda Japonya'ya gitme hakkında şüphelerim vardı ama şimdi en doğru kararı verdiğimi görüyorum. Sevmediğim tek şey suşi. Ona da eşim bayılıyor!'' diye konuştu.

''İSTANBUL GİBİ DEĞİL...''

Japonya'yı Türkiye ile karşılaştıran Lukas Podolski, ''Sokağa çıktığınızda insanlar sizin Japon olmadığınızı hemen anlıyorlar. Fotoğraf çektirip, imza almak istiyorlar. Ama İstanbul ile kıyaslayamam. Japonya biraz daha farklı bir yer.'' sözlerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kötü diyor,
    Cevapla
  • Cimbomum 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende anlamadım övmüş mü yermiş mi? Ama burayı seviyordu Poldi muhtemelen İstanbul daha güzel daha canlı demek istemiştir..
    Cevapla
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    aferin!
    Cevapla
  • Ne bu şimdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Yav kardesim iyi mi dedi kotu mu dedi anlamadim ki anlayan anlatsin
    Cevapla
  • deneme 5 yıl önce Şikayet Et
    Japonya üst seviyede diyor yani İstanbul ve Türkiye dahil Japonya'dan geri farklılıklardan biri bu diğeriyse dış görünüşten dolayı yabancı olduklarının kolay anlaşılması
    Cevapla