Dünya Kupası için flaş gelişme!

İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, daha önce yaptığı açıklamada eski Rus ajan Skripal'in Rusya tarafından zehirlendiğinin anlaşılması halinde Dünya Kupası'ndan çekileceklerini söylemişti. Başbakan Theresa May, ajanın Rusya tarafından zehirlendiğini açıkladı.

Dünya Kupası için flaş gelişme!
Dünya Kupası için flaş gelişme!
GİRİŞ 12.03.2018 22:45 GÜNCELLEME 12.03.2018 22:45
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İngiltere Başbakanı Theresa May, eski Rus ajanı Sergey Skripal ve kızının Rusya tarafından zehirlendiğini açıkladı. Ülkenin güneybatısındaki Salisbury kentinde eski Rus casus Skripal ve kızı Yulia'nın önceki pazar günü bilincini yitirmiş olarak bir alışveriş merkezi önündeki bankta bulunmasıyla ilgili May, "Skripal ile kızının, Rusya tarafından geliştirilen tipte askeri nitelikte, sinir sistemi üstünde etkili bir madde olan Novichok isimli bir kimyasalla zehirlendiği artık anlaşıldı." dedi.

İNGİLTERE DÜNYA KUPASI'NDAN ÇEKİLECEK Mİ?

 

 

Bu gelişmenin ardından gözler İngiltere'ye çevrildi. Dışişleri Boris Johnson ve İngiltere Futbol Federasyonu'nun Haziran - Temmuz aylarında Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na katılmama kararı alıp almayacağı ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

İngiltere, Dünya Kupası'nda B Grubu'nda Belçika, Panama ve Tunus ile eşleşmişti.

YORUMLAR 10
  • ferhat s 6 yıl önce Şikayet Et
    cekileceklermis BOS laf bunlar
    Cevapla
  • selami 6 yıl önce Şikayet Et
    böyle tepki olmaz..spor ve politika ayrıdır..g.kore ve k.koreden biraz örnek alın
    Cevapla
  • Dervaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Defolun gidin demekki neymiş sizin kullandığınız çift taraflı çalışan bi ajandı rusyada bunu öğrendi hesabı kesti.keşke bizim mit te böyle çalışsa ama nerde dış istihbaratımız sıfır
    Cevapla
  • alanya 6 yıl önce Şikayet Et
    çekilmeyen ne olsun
    Cevapla
  • Abdullah64 6 yıl önce Şikayet Et
    Gruptan çıkamazdi zaten :-)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle