Pele korkuttu! Hastaneye kaldırdılar...

Brezilyalı futbol efsanesi Pele, fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı. Daha önce bir çok kez tedavi altına alınan 77 yaşındaki futbol adamı yürekleri ağıza getirdi.

Pele korkuttu! Hastaneye kaldırdılar...
Pele korkuttu! Hastaneye kaldırdılar...
GİRİŞ 19.01.2018 16:49 GÜNCELLEME 19.01.2018 17:15

Dünya futbolunun yaşayan efsanesi Pele’den korkutan haber geldi. Maradona ve Messi gibi isimlerle birlikte gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan bir tanesi olarak gösterilen Brezilyalı isim, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
 
Londra’ya gitmeye hazırlanıyordu

77 yaşındaki futbol adamı, hafta sonunda Londra’da gerçekleştirilecek olan Futbol Yazarları Birliği’nin gecesine katılmaya hazırlanıyordu. Yıldız ismin fenalaşarak yere yığıldığı, ardından derhal tıbbi müdahale yapılarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
 
Gerekçe ‘yorgunluk’ açıklandı 

Hastanede bir dizi testten geçirilen Pele’nin tetkiklerinin iyi olduğu belirtildi. Yorgunluk ve tükenmişlik nedeniyle baygınlık geçirdiğini belirten doktorlarının, oyuncunun başında olduğu ve iyileşme sürecini yakından takip edecekleri ifade edildi.
 
FIFA: Yüzyılın Oyuncusu

Pele geçtiğimiz yıllarda da böbrek ve prostat gibi bir dizi farklı sebeple tedavi altına alınmıştı. Pek çoklarına göre gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olarak nitelendirilen Pele, 21 yıllık aktif futbol hayatında 1363 maçta 1281 gol kaydetti. Ülkesinin 58, 62 ve 70 Dünya kupalarını kazanmasında başrolü oynayan Pele, FIFA tarafından ‘Yüzyılın Oyuncusu’ olarak onurlandırılmıştı.