Tesadüf mü skandal mı? Yeni tartışma...

Genç futbolcuların yaşının büyütüldüğü dedikodularının ardından Nijer'da ilginç bir tesadüf ortaya çıktı.

Tesadüf mü skandal mı? Yeni tartışma...
Tesadüf mü skandal mı? Yeni tartışma...
GİRİŞ 11.10.2017 20:40 GÜNCELLEME 11.10.2017 20:40
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Nijer U17 Milli Takımı'nın 7 futbolcusunun doğum tarihinin aynı gün olduğu anlaşıldı.

7 futbolcunun, Federasyon'a gönderilen kimlik kartlarında gösterilen doğum tarihinin 1 Ocak olması, akılları karıştırdı.

İngiliz BBC'ye konuşan Eski Amerika Futbol Federasyonu Başkanı Anthony Kojo Williams, 26 futbolcunun yaşlarının olduğundan daha büyütüldüğünü iddia ederken bunu yapan tek ülkenin Nijer olmadığını söyledi.

YORUMLAR 19
  • faust 6 yıl önce Şikayet Et
    bizim genç milli takımlarımızda da durum aynı, 14 yaş grubu milli takımımızda , 1 ocak doğumlu 6 futbolcu var. kaynak tff'nin sitesi, genç milli takımlarımız yaşı bozuk oyunculardan oluşuyor. neden 14 yaş milli takım en başarılı takımımız. yaş ilerledikçe başarı düşüyor. malesef yaşı bozuk oyuncular yüzünden birçok genç yetenek yok olup gidiyor.
    Cevapla
  • ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de de aralık ayında doğan çocukların çoğu 15-20 gün için yaş kaybı olmasın diye ocak değil mi?
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim size örnek vereyim osmaniye düziçi yaşı 35 ve üzeri olan kişilerin doğum tarihi genellikle 01.01.19.. diye gider çünkü o zamanlar nüfus idaresi yok adamlar işleri adanaya düşünce yaptırıyor ulaşım kısıtlı adamlar tarihi de unutuyor yaz 01.01 diyor o yüzden şimdi bunu haber diye yapmak bile komik ve anadoluda bir çok yerde bu işlem var
    Cevapla
  • cem baki 6 yıl önce Şikayet Et
    benim amcamın doğum tarihi 00.00.1958
    Cevapla
  • emre 6 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz haber afrikali oyuncularin genelde yaslari kucuk gosteriliyor zaten mesela u 17 milli takimimizi 3-0 yenen mali de 20 li yaslarda cok oyuncu var bunu bizim milli takim da biliyor ama ne yapsinlar fifa ya kimlik yasi olarak 17 diye belirtmisler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle