Podolski: Henüz üst düzey bir takım değiliz

Galatasaray'ın eski futbolcusu Lukas Podolski, Alman basınına verdiği röportajda itiraflarda bulundu.

Podolski: Henüz üst düzey bir takım değiliz
Podolski: Henüz üst düzey bir takım değiliz
GİRİŞ 08.10.2017 16:29 GÜNCELLEME 08.10.2017 16:31

Sezon başında Galatasaray'dan ayrılıp Japonya Ligi takımlarından Vissel Kobe'ye transfer olan Lukas Podolski, Alman Express gazetesine verdiği röportajda eski takımı Köln, Almanya Milli Takımı ve Japonya kariyeri hakkında konuştu.

Almanya Milli Takımı'ndan emekli olan Podolski, ''Almanya, Dünya Kupası'nın favorilerinden. Son Dünya Şampiyonu, her zaman favori olur. Löw, en doğru kadroyu çıkartacaktır. Takımda hiç şımarık bir oyuncu yok. Tüm Milli oyuncuların karakterleri çok iyi. Diğer Milli Takım futbolcularından çok farklı...'' sözlerini kullandı.

''TAKIM ALARM VERİYOR AMA...''

Bundesliga'da kötü günler geçiren eski takımı Köln hakkında da konuşan 32 yaşındaki futbolcu, ''Köln için endişe etmiyorum. Çok kötü bir durumdalar ve böyle kötü bir başlangıç beklemiyordum. İlk 7 haftada sadece 1 puan alabildiyseniz takım alarm veriyor demektir. Ancak 2-3 hafta üst üste kazanırlarsa düzlüğe çıkarlar'' yorumunda bulundu.

''BEN ARTIK 8 NUMARA OLDUM''

Vissel Kobe kariyeri hakkında da konuşan Lukas Podolski, ''Henüz üst düzey bir takım değiliz ama daha iyiye gideceğiz. Önümüzdeki birkaç yıl içinde daha iyi bir takım olmayı amaçlıyoruz. Teknik direktörün taktiği nedeniyle pozisyonumu değiştirdim. Artık 8 numara gibi oynuyorum. Orta sahadan top dağıtıyorum. Klasik bir forvet gibi oynamıyorum'' dedi.