Böyle teklif ne görüldü ne duyuldu!

Çin Ligi, Manchester United'ın İsveçli yıldızı Zlatan İbrahimovic'in transferi için 143 milyon Euro'yu (523 milyon TL) gözden çıkardı.

Böyle teklif ne görüldü ne duyuldu!
Böyle teklif ne görüldü ne duyuldu!
GİRİŞ 18.12.2016 15:16 GÜNCELLEME 18.12.2016 15:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, Çin hükümeti, İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic'i ülkeye getirebilmek için 143 milyon Euro ödemeye hazır. Dünyanın en iyi liglerinden birisi olmayı hedefleyen Çin Ligi, bu amaçla Çin hükümetinin de yardımını alıyor.

Ancak yıldız golcünün menajeri Mino Raiola, yaptığı açıklamada ''PSG'den ayrıldıktan sonra Çin'den gelen 100 milyon Euro'luk teklifi reddetmişti. O, daha fazla para istemiyor. Onun istediği şey kazanmak." sözlerini kullanmıştı.

Zlatan Ibrahimovic'in Manchester United'tan sonra Çin yerine Amerika'ya gitmesi bekleniyor. 35 yaşındaki futbolcu, Amerika için ''Benim için büyük bir opsiyon. Kendimi Avrupa'yı fethettiğim gibi Amerika'yı da fethediyor gibi görüyorum. Napolyon gibi dolaştım ve dünyanın çoğu yerini dolaştım. Napolyon belki Amerika'yı kuşatmamıştır ama ben kuşatabilirim.'' sözlerini söylemişti.

YORUMLAR 1
  • Huseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendini begenmiş, kibirli biri. Haberini yapmaya değmez. Yorum basit oldu ama fazla zaman harcamak istemyorum
    Cevapla