Kahraman Lugano! Brezilya onu konuşuyor

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Diego Lugano, Brezilya'da kahraman oldu.

Kahraman Lugano! Brezilya onu konuşuyor
Kahraman Lugano! Brezilya onu konuşuyor
GİRİŞ 28.08.2016 14:48 GÜNCELLEME 28.08.2016 14:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sao Paulo'nun ligde aldığı kötü sonuçların ardından, yüzlerce öfkeli taraftar, takımın tesislerini bastı.

İdman yapılan sahaya giren taraftarlar nedeniyle korku dolu anlar yaşandı. Holiganlar futbolculara fiziki müdahalede bulundu. Kollarından tutup çekerek götürdükleri oyunculara 'akıllı olmaları' tavsiyesinde bulunan öfkeli grup, bundan böyle iyi sonuçlar almaları yönünde oyunculara uyarılarda bulundu.

İki futbolcu yumruk yedi

Michel Bastos ve Wesley'e yumruk atan ve saldıran grubu sakinleştirmek ise Diego Lugano'ya düştü. Ligde 11. sırada bulunan takımın yöneticilerini maçları satmakla, futbolcuları ise isteksiz oynamakla suçlayan taraftarların önüne geçen Uruguaylı futbolcu, holiganları yatıştırdı.

Taraftara hitaben konuştu

Lugano daha sonra olay yerine gelen güvenlik güçleri ile taraftarlar arasına da girerek set çekti. En sonunda tüm taraftarlara hitaben bir konuşma gerçekleştiren Lugano tüm taraftarlarca sessizce dinlenildi ve sözleri alkışlarla kesildi. Kahraman olan Lugano'nun, Sao Paulo taraftarı tarafından idolize edildiği bildirildi.

Formalar ve toplar çalındı

Tesislere giren taraftarlar kulübe maddi zarar da verdi. Olayın ardından yüzlerce forma, futbol topu ve diğer takım ekipmanlarının çalındığı ortaya çıktı. Çıkan olaylar nedeniyle Sao Paulo'nun bugün oynaması gereken Coritiba maçının ertelenmesi gündeme geldi.

YORUMLAR 2
  • Gakkoş 7 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu havasını solumuş. Oloacak o kadar.
    Cevapla
  • trip 7 yıl önce Şikayet Et
    lugano cesuryurek iyi bilirim
    Cevapla