Çin takımından transfer iddialarına cevap!

Shanghai Shenhua için bugün ortaya atılan bir iddia Çin basınında da geniş yankı buldu.

Çin takımından transfer iddialarına cevap!
Çin takımından transfer iddialarına cevap!
GİRİŞ 18.01.2016 15:00 GÜNCELLEME 18.01.2016 15:01

Shanghai Shenhua Genel Müdür Yardımcısı Zhou Jun'ın Ersan Adem Gülüm ve Jose Sosa'yı izlemek için Beşiktaş ile Mersin İdman Yurdu arasında oynanacak olan maçı izlemek için İstanbul'a gelmesi transfer söylentilerinin de fitilini ateşledi. 

Ersan ve Sosa için şu ana kadar Beşiktaş'a herhangi bir resmi teklif yapmayan Shanghai Shenhua için bugün ortaya atılan bir iddia Çin basınında da geniş yankı buldu. 

Shanghai Shenhua Genel Müdür Yardımcısı Jun'un Fenerbahçe'de forma giyen Van Persie, Luis Nani ve Fernandao için 100 milyon dolarlık bir transfer bütçesi ayırdığı yönünde bugün Hürriyet Gazetesi'nde yer alan yayın haber gündeme bomba gibi düşerken; bu haber Çin basını tarafından da şaşkınlıkla karşılandı. 

"BÖYLE BİR ŞEYDEN HABERİMİZ YOK"

Shanghai Shenhua'nın 100 milyon dolarlık transfer yapabilme gücünün olmadığının vurgulandığı haberlerde, ayrıca Çin ekibinin bu transferleri yapabilmesi için takımda yer alan 5 yabancı futbolcudan kontenjan gereği (Demba Ba, Cahill, Sissoko, Papadopulos, Moreno) 2'sini yollamak zorunda olduğu vurgulandı.

Zhou Jun da gündeme bomba gibi düşen transfer iddiasını Çin basınına yorumladı ve "Böyle bir şeyden haberimiz yok" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Serhat Ulueren'in sunduğu Telegol ekranlarında konuşan Karan, Çin ekibinin Fenerbahçe'den Meireles'e talip olduğunu söyledi. Ümit Karan açıklamasında, "Meireles için geldiler... Sağlam bilgi. Zaten oynamak istiyor. Ayrılacağını da söylemiş" dedi.

KAYNAK: SPORX