Sow ile ilgili şoke eden iddia! 'Kandırmış'

Fenerbahçe'den Dubai'nin Al Ahli takımına rekor bir ücretle transfer olan Moussa Sow ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Sow ile ilgili şoke eden iddia! 'Kandırmış'
Sow ile ilgili şoke eden iddia! 'Kandırmış'
GİRİŞ 05.09.2015 14:23 GÜNCELLEME 05.09.2015 14:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Senegalli futbolcu geçtiğimiz hafta Arap ekibi ile el sıkışmış, 16 milyon euro bonservis bedeli karşılığında yeni takımının yolunu tutmuştu.
 
Bu transfer gerçekleşmeden önce uzun bir süre oyuncunun Sunderland Kulübü'nün bir numaralı hedefi olduğu ve golcü oyuncuyu kadrosuna katabilmek için Premier Lig ekibinin uzun süre mücadele verdiği belirtilmiş, Sow da yeni kulübüne imza töreninde bazı İngiliz ekiplerinin ilgisi olduğunu dile getirmişti.
 
Sow değil Borini

Ancak İngiliz yerel basınından Sunderland Echo'nun haberine göre bu iddia hiçbir zaman gerçeği yansıtmadı.
 
Gazetede, "Moussa Sow hiçbir zaman Sunderland'in hedefi olmadı" başlığıyla yayınlanan haberde, kulübün Liverpool'dan Fabio Borini'yi hedef aldığı ancak Sow ile hiç ilgilenmediği savunuldu.
 
İngiliz Vavel internet sitesi de 'Sow Sunderland'i kullanıyor muydu?' ifadesiyle birlikte, İngiliz kulübün hiçbir ilgisinin olmadığı futbolcuyla ilgili durumu şöyle değerlendirdi: "Futbolcular günümüzde pek çok kulübün kendileriyle ilgilendiğini iddia ediyorlar ve yeni kontratlarında bu söylentileri ücretlerde artış sağlamak için kullanabiliyorlar".

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • guney 8 yıl önce Şikayet Et
    yahu ne kandırması...Adamın zaten serbest kalma bedeli 17 idi 16 ya bıraktılar...sanki adam 1 di 5 aldı...
    Cevapla