Eski Galatasaraylı Endonezya Ligi'nde!

Galatasaray'da oynadığı dönemde taraftarın sevgilisi olan Abdul Kader Keita, 33 yaşında Endonezya Ligi'nin yolunu tuttu.

Eski Galatasaraylı Endonezya Ligi'nde!
Eski Galatasaraylı Endonezya Ligi'nde!
GİRİŞ 18.02.2015 12:37 GÜNCELLEME 18.02.2015 12:37

Son olarak Macaristan Ligi ekiplerinden Honved'de forma giyen Galatasaray'ın eski oyuncusu Abdul Kader Keita, Endonezya Ligi ekiplerinden Persib Bandung'a transfer oldu.

Oyuncunun menajeri Francis Yonga, Endonezya basınına yaptığı açıklamalarda, "Bütün belgeler tamamlandı. Keita şu anda bir ödül için Didier Drogba ile birlikte Fildişi'nde. Kısa süre içinde Endonezya'ya uçacak" ifadelerini kullandı.

2009-2010 sezonunda Galatasaray'da oynayan ve taraftarın sevgilisi olan Fildişili oyuncu, Türkiye'de 39 mücadelede 10 gol ve 14 asistlik bir performans sergilemişti. 33 yaşındaki oyuncu, sezon sonunda 8,15 milyon euro bonservis bedeli ile Katar'ın Al-Sadd kulübüne transfer olmuştu.

ENDONEZYA 'İSİM YAPMIŞ' OYUNCU ARIYOR

Hindistan Ligi'nin yaptığı yıldız transferlerden etkilenen Endonezya Ligi'nin de benzer bir sistem yaratma peşinde olduğu belirtiliyor. Bu sezon bir dönem Manchester United forması giyen Eric Djemba Djemba da Endonezya'da Persebaya takımına transfer olmuştu.